Sztárok

Nicola Kidman legnagyobb gyermekei el sem mentek nagyapjuk temetésére

Tom Cruise és Nicole Kidman két örökbefogadott gyermeke mára teljesen elhidegült anyjától, olyannyira, hogy még nagyapjuk temetésére sem mentek el.

Múlt pénteken temették el Sydney-ben Nicole Kidman édesapját. A köztiszteletben álló kutatóorvos váratlan halálhíre az egész családot megrendítette. Illetve csak a család egy részét. Kidman Tom Cruise-zal örökbefogadott két gyermeke, Connor és Isabella ugyanis nem vettek részt nagyapjuk temetésén, ellentétben Nicole és férje, Keith Urban három közös gyermekével. A RadarOnline értesülései szerint az Oscar-díjas színésznőt mély gyászában még jobban megrázta gyermekei érdektelensége. A 19 éves fiú nagyapja halálhíre után Twitter-oldalán tett közzé annyit, hogy sokkos állapotban van, majd egy nappal később már egy marokkói zarándokútról posztolt.

Megnézem
Összes kép (1)

Néhány évvel ezelőtt terjedt el a pletyka, hogy az egykori színészházaspár két nagyobb gyermeke – akik a válás után szcientológus apjukkal maradtak – teljesen elhidegült anyjától. Nicole Kidman számára nagy szívfájdalmat jelentett, hogy gyermekeit nem tudta kiszakítani az egyház bűvköréből, ám tiszteletben tartotta a döntésüket. Az elmúlt években több pletyka is keringett arról, hogy mennyire megromlott a színésznő kapcsolata két gyermekével, amire idén márciusban a dj-ként tevékenykedő Connor reagált egy ausztrál magazin hasábjain: “Szeretem az anyámat. Bárki, bármit is mond, a kapcsolatunk szilárd. Mindig is szeretni fogom.”

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top