Vad angyaltól Xénáig: így néznek ki a 2000-es évek sorozatsztárjai most

Babicz Anett | 2016. Március 11.
Kár is tagadni, a 2000-es években mindenki ezeket a sorozatokat nézte és izgult a szereplőkért. Te sem vagy kivétel, úgyhogy elhoztuk, hogy hogyan néznek ki most a Vad angyal, a Buffy, és a Bűbájos boszorkák szereplői most.

Az X-akták visszatért nemrég 6 rész erejéig, de az alább szereplő többi sorozat szépen lassan kiveszett a tévék képernyőjéről. Egy-egy ismétléstől eltekintve ma már kevesen tudjuk, hogy mit is csinál manapság Natalia Oreiro, vagy éppen Sarah Michelle Geller, hiszen nem mosolyognak naponta ránk a tévéből és nem izgulunk, hogy részről részre mi lesz a kedvencünkkel.

A 2000-es évek nagyon sok sorozattal büszkélkedhet, a szappanoperáktól, a fantasysorozatokig, a misztikus lényektől a vámpírokig. Nem győztünk tobzódni bennük. Ha még vannak halvány emlékeid Herculesről és Angelről, akkor most figyelj! Megmutatjuk, hogy ma hogy néznek ki!

Dana Scully (Gillian Anderson) 

Az 54 éves színésznő jobb formában van, mint valaha. Anderson játszott a Hannibál sorozatban is nemrég, de visszatért Scully ügynök szerepéhez is 6 rész erejéig.

Fox Mulder (David Duchovny)

A 62 éves színészt is láthattuk az X-akták óta másik sorozatban. Duchovny meglepően jól alakítja a tivornyázó csajozógépet a Kaliforgia sorozatban is.

Prue Halliwell (Shannen Doherty)

A Bűbájos boszorkák és az egykori Beverly Hills 90210 szereplője 51 éves.

Piper Halliwell (Holly Marie Combs)

Bár ő játszotta a legidősebb nővért a Bűbájos boszorkák sorozatban, a 48 éves színésznőn abszolút nem látszik meg az évek múlása.

Phoebe Halliwell (Alyssa Milano)

A 49 éves színésznő alakította a legkisebb boszorkányt. Mintha az idő is megállt volna azóta, nem?

Paige Matthews (Rose McGowan)

Rose McGowan csatlakozott legutoljára a Bűbájos boszorkák csapatához, ám a végsőkig kitartott. A 49 éves színésznő Tarantino filmjeiben is feltűnt, de epizódszerepekre más sorozatokhoz is csatlakozott (Egyszer volt, hol nem volt, Kés/alatt)

Milagros (Natalia Oreiro)

A hazánkban is nagy sikerű Vad angyal sorozat főszereplője többször járt Magyarországon és énekesnői karrierbe is kezdett. A 45 éves színésznő még mindig sorozatokban tűnik fel.

Ivo (Facundo Arana)

Milagros szerelmét Facundo Arana alakította, aki később a Te vagy az életem sorozatban újra Natalia Oreiro párja lett. A színész most is sorozatsztár hazájában, Argentínában.

Xéna (Lucy Lawless)

Xéna A harcos hercegnő 1995-ben indult, de a most 54 éves színésznő még mindig nem tudott elszakadni a sorozatok világától. Szerepelt a Salem sorozatban, a Spartacusban, de a Hercules néven futó testvérsorozatban is feltűnt néhány rész erejéig. Állítólag visszatér a képernyőkre hamarosan Xéna, így minden esélye megvan Lucy Lawlessnek, hogy ő alakítsa a harcos hercegnőt.

Gabrielle (Renee O’Connor)

A Xéna hűséges segítőjét alakító színésznő már 51 éves, ám még mindig kislányosan bájos. Van, akin nem fog az idő vasfoga!

Hercules (Kevin Sorbo)

A hatvanhoz közeli színész (64 éves jelenleg Sorbo) évtizedeket letagadhat, és ez lehet hogy éppen Herculesnek köszönhető. A színész rengeteg energiát fektetett abba, hogy megfelelően alakítsa a félig isten-félig ember szerzetet, akinek dagadó izmait mindenki vizslatta hétvégén délutánonként a tévéképernyők előtt.

Iolaus (Michael Hurst)

Hercules segítőtársa, a mindig vidám Iolaus most is ugyanúgy mosolyog, mint egykoron. Pedig azóta eltelt már jó pár évtized, de ez nem látszik a 65 éves Michael Hurstön.

Sabrina (Melissa Joan Hart)

Sabrina, a tiniboszorkány és híres macskája (Salem) 1996-ban tűnt fel először a tévében. A most 46 éves színésznő sitcom sorozata mely Melissa & Joey címmel futott, 2015-ben ért véget.

Buffy (Sarah Michelle Gellar)

Sarah Michelle Gellar a 2000-es évek legkeresettebb színésznője volt. Férjével, Freddie Prince Jr -ral (aki szintén nagyon népszerű volt akkoriban) egy film forgatásán ismerkedtek meg, és azóta is házasok. A 45 éves színésznő mostanság nem forgat, hanem családi életet él.

Angel (David Boreanaz)

Buffy sorozatbeli szerelme külön sorozatot kapott annyira szerették a rajongók. A vámpírt alakító David Boreanaz nem szakadt el a sorozatok világától, most a Dr. Csont sorozatban alakítja a bűnügyi antropológus nyomozótársát.

Még több sorozat szereplő egykor és most:

képek: brightside

Exit mobile version