Bréking: Justin Bieber nagyon durva dolgot tett az Instagramján

Horowitz Katalin | 2016. Augusztus 16.
Az énekes-szupersztár rajongói hatalmas sokkra ébredhettek ma, amikor telefonjukon megnyitották Bieber Instagram-oldalát.

A 22 éves énekes ugyanis már néhány napja figyelmeztette rajongóit, hogy szálljanak le állítólagos új barátnőjéről, Sophie Richie-ről. A lányt többen betámadták, és Bieber Instagram-posztjai alatt sem kímélték a kommentelők.

A színészkedéssel is kacérkodó kanadai popsztár – több filmben és tévésorozatban is szerepelt már – ezért nemrég figyelmeztette a rajongóit: ha így folytatják, egyszerűen törli magát Instagramról, aztán csak leshet mindenki, hogy mikor kerül fel újabb csücsörítős szelfi a fiatalúrról.

Nem hallgattak rá, és ennek KOMOLY KÖVETKEZMÉNYEI LETTEK!

Miután a rajongók tovább gyűlölködtek, és tovább szidalmazták Bieber állítólagos új kedvesét, a popsztár bebizonyította, hogy szavatartó ember, aki komolyan gondolja, amit mond.
Másik lehetséges okként a jól értesült internetezők Bieber és egykori barátnője, a színész-énekes Selena Gomez közti háborúskodást jelölték meg. De az is elképzelhető, hogy valahol a két világmegváltóan fontos hír metszetében kell keresni a megoldást.

A gyászos hírt természetesen felkapta az internet is és a #JustinBieberDeactivatedParty hashtag alatt gyűlnek szépen a hozzászólások a Twitteren. Kollégánk az alábbi verssel emlékezett meg a szomorú eseményről:

Drága Justin, mi lesz velünk?
Fotóid nélkül kisül a szemünk.

Hiányzol az Instáról, mint egy falat kenyér
Életed drámája egy szappanoperával is felér.

Bánatodból azonban dal ne szülessen
Az eddigiektől is szenvedünk kegyetlen.

Az énekes Instagramjától az alábbi nótával búcsúzunk.

További cikkek Justin Bieberről az NLCafén:

Exit mobile version