Dobó Kata és Zsidró Tamás közös fotóját szapulják

nlc | 2017. Január 10.
Zsidró Tamás örömmel mesélte nemrégiben, hogy Dobó Katával mennyi ideig sikerült a nyilvánosság előtt titokban tartani a kapcsolatukat. A mostani megjegyzéseket olvasva érthető is, ha a lehető legtovább maguknak akarták a boldogságukat.

Egy igazán helyes, szerelmes képet tett ki Zsidró Tamás a közösségi oldalára, amelyben egy kis kódolt üzenetet is elrejtett: 143 – vagyis szeretlek. 

Dobó Katával ez a második közös képük, ami megjelent, és úgy tűnik, jogos volt a színésznő félelme, amikor felkészítette a párját a megjegyzésekre. “Nekem korábban semmi bajom nem volt a nyilvánossággal, most van egy csomó negatív ügy, ami rosszul érint. Nem is az érdekel, mi megy ki, hanem a Kata felé ez milyen. Például, valakinek mondok valamit, nem egy újságírónak, és megpróbálom Katát védeni, és ehelyett az jön be, hogy kiforgatják a szavaimat” – mondta a sztárfodrász.

De nem is kell egymásról beszélniük, elég volt például ez a közös fotó, ami megjelent különböző közösségi felületeken, ahol ilyen megjegyzéseket kaptak: 

 De vannak durvábbak is. Egészen érthetetlen, hogy mire jó ennyi rosszindulat. 

 

Exit mobile version