TV-sztárok

Így vigasztalja Zsidró Tamás Dobó Katát

Wossala Rozina Profi a konyhámban című műsorában mutatta be főzőtudományát Zsidró Tamás, és főzés közben olyan részleteket árult el dobó Katával való kapcsolatáról, amelyeket eddig senki sem hallott – írja a Bors.

Kiderült többek között az is, hogy Zsidró Tamás és Dobó Kata hatalmas erdei házban él, ahol a gigantikus konyhában a hűtő polcai mindig roskadoznak az ételektől. Erre szükség is van, mert Tamás három fia folyton éhes. „Pár éve, amikor elváltam, arra gondoltam, nem akarok »pizzás apuka« lenni, aki csak rendelt étellel tudja jóllakatni a gyerekeit. Intenzívebben foglalkozni kezdtem a főzéssel, mindhárom fiam sportol, ipari mennyiséget esznek” – mondta Zsidró Tamás, aki külön Dobó Katának is főz. „Mivel együtt élünk, természetes, hogy neki is főzök. Mostanában rengeteget dolgozik, sokszor csak este esik haza fáradtan. Szeretek neki főzni, szeretem megvigasztalni kajával. De ez fordítva is igaz: ő is kényeztet, ha arról van szó” – mondta Zsidró Tamás.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top