Sztárok

Zsidró Tamás és Dobó Kata először beszélnek szerelmükről

Dobó Kata és Zsidró Tamás egy éve alkotnak egy párt, de eddig nem beszéltek a kapcsolatukról. Most azonban megtörték a csendet, mindent elmondtak.

Amikor kiderült, hogy Zsidró Tamás és Dobó Kata egy pár, sokan találgattak, vajon hogy lett a barátságból hirtelen szerelem? A sztárpár azóta már több közös fotót is posztolt, sok helyen jártak együtt, kapcsolatukról azonban még sosem beszéltek. Most először, a BEST magazinnak meséltek megismerkedésük körülményeiről és a szerelmükről. 

1 éve vannak együtt
1 éve vannak együtt
Fotó: instagram/tamas_zsidro

A sztárfodrász először vitorlázni vitte a színésznőt, aki eleinte kétkedve fogadta az ötletet, de a végére megváltozott a véleménye. “Átbeszélgettük az egész napot. Hazafelé a kocsiban már azon nevettünk, hogy úgy éreztük, az egész napos program mintha csak fél óra lett volna… Aztán szépen lassan kialakult a szerelem, de ez is még hetekig tartott. Már ősz lett, mire kimondtuk, hogy egy pár lettünk” – mondta Kata a BEST magazinnak. 

Amikor kiderült, hogy együtt vannak, sokan meglepődtek, hiszen tudták, hogy ezer éve ismerik egymást, és nem értették, mi ez a hirtelen váltás. “Rá kellett döbbennem, hogy egészen más ember lett ahhoz képest, mint amilyen emlékeket őriztem róla. Akkoriban még nem volt családja – fogalmazott sejtelmesen a színésznő. – Amióta anya lettem, nagyon fontos számomra, hogy egy férfiben az apát is lássam. Szerencsére a gyerekeink is hamar megtalálták egymással a közös hangot.”

Zsidró Tamás és Dobó Kata először beszélnek szerelmükről

További részletek a BEST magazin ma megjelent számában. 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top