Sztárok

Dobó Kata és Zsidró Tamás a nászutas-paradicsomba utazott

Egy évvel ezelőtt Dobó Kata szakításáról lehetett hallani, akkor még ő maga sem gondolta, hogy most éppen a nászutas-paradicsomban lesz új párjával, Zsidró Tamással.

Igaz, erre valószínűleg Zsidró Tamás sem számított, aki a válását csendben intézte, és a legtöbb embernek csak az szúrt szemet, hogy feltűnően sokat fogyott a sztárfodrász. Hogy mikor és hogyan kezdődött a kapcsolatuk Dobó Katával, arról egyikük sem beszél, de az köztudott, hogy régóta ismerik már egymást. Talán ezért sem tűnik elhamarkodottnak a Maldív-szigeteki nyaralás, ez a Story magazin értesülései szerint az első hosszabb közös vakációjuk is egyben, amelyről több részlet is kiderült.

Az exkluzív képsort elnézve, a velük utazóknak fel sem tűnt, hogy a sztárpár ott áll sorban a reptéren, talán mert Zsidró Tamás szakállal nehezen felsimerhető, vagy mert Dobó Kata szemüveget viselt? A fotókon mindenesetre összeszokott párnak tűnnek, és biztosan feledhetetlen lesz a színésznő születésnapja a festői környezetben.

Dobó Kata és Zsidró Tamás a nászutas paradicsomba utazott

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top