nlc.hu
Sztárok

Zsidró Tamás újra szerelmes

Zsidró Tamás újra szerelmes, megmutatta a párját

Mindketten a Balaton szerelmesei, eleinte csak barátok voltak.

Zsidró Tamás legutóbb Várkonyi Andrea párja volt, két éve azonban semmit nem lehetett tudni a magánéletéről. A sztárfodrász nemrég azonban egy olyan fotót posztolt, amely miatt biztossá vált, hogy újra szerelmes. A Story magazin megkereste ezzel kapcsolatban, ő pedig szívesen beszélt új párjáról.

zsidró tamás párja

„Baráti szinten már ismertük egymást, részemről régebben már volt is kezdeményezés, de akkor nem álltak úgy a csillagok. Ám a mostani találkozásunkkor mindketten éreztük, hogy eljött a mi időnk. (…)Nagyon jó fej, szórakoztató, laza csaj. A fiaim, az egész család ismeri, szereti, és ez viszont is abszolút így van. Feldobja az életemet a lénye, a vidámsága, a belevalósága és az intellektusa” – kezdte a lapnak Zsidró Tamás, aki a terveiről is beszélt. 

„Mivel mindketten voltunk már házasok, nem ez nálunk a fókusz, hanem az, hogy a mindennapokat jól éljük meg és tartalmasan töltsük. De ez a kapcsolat már most mélyebb annál, mint hogy bármit is kizárjunk. Meglátjuk, mit hoz a jövő, de ha minden így marad, akkor is tökéletes a boldogságunk” – zárta szavait.

Hosszabban is olvashatsz a kapcsolatról a ma megjelent Story magazinban:

Story magazin legfrissebb számában Molnár Anikó fejti ki véleményét

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top