Sztárok

16 év után elvált a feleségétől Zsidró Tamás

16 év házasság és 3 gyerek után szétváltak Zsidró Tamás és felesége útjai. Tányérdobálás nélkül, szeretetben váltak el...

 Zsidró Tamás felesége egykor modellként dolgozott, gyakran futottak össze rendezvényeken, így akadt meg rajta a sztárfodrász szeme, aki felkérte őt, legyen a hajmodellje. Egymásba szerettek és összeházasodtak. Három gyermekük is született és igazi álompárként tartották őket számon.

 A Bors információja szerint az életre szóló szerelem véget ért, a házaspár kapcsolata tönkrement, és búcsút intettek egymásnak. Tányérdobálás nélkül, szeretetben váltak el. Zsidró Tamás 52 évesen hétvégi apuka lett, egyedülálló férfiként azon dolgozik, hogy újraépítse az életét. Elkezdett sportolni, és fél év alatt tizennyolc kilótól szabadult meg.

A lap megkereste Zsidró Tamást, aki nem akart nyilatkozni, de megerősítette az információt. “Nem most történt. Erről azért nem szeretnék beszélni, mert nem vagyok olyan celeb szerintem, aki ennyire érdekelné az embereket. Van három gyermekünk, szeretnénk őket megóvni. Nincs benne egyébként semmi olyan, ami érdekes lenne” – mondta. 

16 év után elvált a feleségétől Zsidró Tamás

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top