Az orvosa nem engedte a lányához Zalatnay Cinit

nlc | 2017. Január 11.
Zalatnay Sarolta már koncertezik, de még nem teljesen heverte ki a balesetet, ami még az ősszel érte. Emiatt az orvosa megtiltotta, hogy repülőgépre szálljon.

Zalatnay Cini balesete sajnos még érezteti a hatását. Az énekesnőnek az őszi esése miatt még vannak fájdalmai, emiatt az orvosa nem engedte, hogy repülőgépre szálljon, pedig nagyon szerette volna meglátogatni a lányát Londonban. 

“Sajnos a hátfájdalmaim miatt az orvos nem engedte, hogy repülőre szálljak, de szerencsére a hónap végén Niki haza tud jönni, így végre lesz pár napunk kettesben” – árulta el a Blikknek Zalatnay Sarolta, aki október vége óta nem találkozott személyesen egyetlen lányával, csak interneten és telefonon tudtak beszélni.

Zalatnay Cini még nem utazhat, és nem is cipekedhet, énekelni viszont már énekel. “Orvosi utasításra nem emelhetek, nem hajolhatok, nem cipekedhetek, de énekelni tudok, a levegővétellel sincs semmi baj” – mondta az énekesnő, aki már fellépéseket is vállal, és a 70. születésnapja alkalmából különleges turnéra készül. 

 

Exit mobile version