Élete nőjét gyászolja Tom Cruise, Mary Lee South álmában halt meg

nlc | 2017. Február 14.
Tom Cruise élete legfontosabb nőjének nevezte minden interjúban Mary Lee South-t, és most a People magazin értesült róla: az asszony múlt héten elhunyt.

A legnehezebb időkben, legrosszabb perceiben is számíthatott a támogatására Tom Cruise, aki a veszteségét a nyilvánosság kizárásával szeretné feldolgozni. Mary Lee South nemcsak a színész édesanyja, de barátja, bizalmasa is volt, az övéknél szorosabb anya-fiú kapcsolat nemigen volt Hollywoodban. 

“80 éves korában, békésen, álmában hunyt el Mary Lee South, akinek az elmúlt években számos egészségügyi problémája volt. A hétvégén a szcientológiai egyház szertartása szerint helyezték örök nyugalomra” – írta a People magazin. 

Az 54 éves színész testvérei, Lee Ann DeVette, Cass Mapother és Marian Henry mind részt vettek a temetésen, rajtuk kívül néhány családtag és a közeli barátok vehettek búcsút az asszonytól, olvasható a magazin exkluzív beszámolójában.

Tom Cruise mély gyászát nem kívánja megosztani a nyilvánossággal,  és bár a barátok szerint egy ideje már számítani lehetett arra, hogy a legrosszabb bekövetkezik, a színész végig bízott abban, hogy az édesanyja felépül.

 

Exit mobile version