Puskás Peti: “Radics Giginek nem lesz könnyű dolga”

nlc | 2017. Május 21.
Múlt héten kiderült, Radics Gigi váltja majd Tóth Gabit az X-Faktor mentori székében. Az új mentort pedig nemcsak az énekeseknek, de a mentortársaknak is szokniuk kell.

Ahogy arról múlt héten írtunk, a ByeAlex, Puskás Peti, Gáspár Laci alkotta trió mellett a negyedik X-Faktor-mentor ismét egy énekesnő lesz: Radics Gigi. Kiderült, az, hogy a megüresedett mentori székbe nőt vagy férfit választanak-e az X-Faktor készítői, egy percig sem volt kérdés, ennek ellenére a mentor neme nem volt első számú szempont.

Sokkal kiemeltebb szerepet kap az, hogy hogyan jön ki a mentortársaival, és mennyire kommunikatív, és hogyan tudja átadni a tapasztalatait és a tudását a leendő versenyzőknek” – árulta el a producer, Schiwert Takács László.

Radics Gigivel kapcsolatban Puskás Peti azt mondta nemrég, az énekesnőnek nem lesz könnyű dolga, ha feledtetni akarja Tóth Gabi teljesítményét. “Ő az ilyen műsorok non plus ultrája” – jelentette ki Puskás Peti a Borsnak, majd hozzátette, Gabi csodálatosan érzékeny, jó humorú, okos, értelmes. “El se tudtam képzelni, ki vehetne helyette részt a műsorban úgy, hogy minden tulajdonságnak megfelel, amit most elmondtam.”

Olvass még többet Radics Gigiről az NLCafé oldalán: 

Exit mobile version