Szőke Zoltán megnősül, rendhagyó esküvő lesz

nlc | 2017. Május 23.
Szőke Zoltán még idén nyáron feleségül veszi szerelmét, Annamáriát, de nem ám akármilyen esküvő lesz, spirituális szertartás keretében kötik össze az életüket.

Szőke Zoltán és Annamária 5 éve él boldog párkapcsolatban. A Barátok közt színésze kilépett az előző házasságából a tinédzserkori szerelemért, a válás elhúzódott, de mára már lezajlott. Mindkét félnek van már két-két gyereke, akik elfogadták a helyzetet, így a szerelmesek elérkezettnek látják az időt az esküvőre.

A Bors információi szerint idén nyáron kelnek majd egybe egy csendes vidéki helyszínen, de nem hagyományos templomi szertartás, hanem egy igen különleges esemény keretein belül. Egy úgynevezett spirituális esküvőt tartanak, ahol a házasulandók nem csinálnak karmát maguknak azzal, hogy fogadalmat tesznek, helyette a szeretet rezgését közvetítik egymás felé. Szőke Zoltán és iparművész kedvese hosszú évek óta fordult a spiritualitás felé, mindkettejük számára nagyon fontos a természet közelsége és annak energiái. Az esküvő időpontját egyébként titokban tartják, ahogy a pontos helyszínt is, mert nem szeretnének sajtónyilvános eseményt csinálni belőle.

 

Exit mobile version