A 37 éves Görög Zita dekoltázsa bámulatos ebben a fürdőruhában

nlc | 2017. Július 11.
Sokan örülnének, ha egy hosszú út végén olyan remekül mutatnának egy fotón, mint ahogyan Görög Zita, aki 800 kilométeres vezetés után posztolta ezt a fürdőruhás képet.

A modell sok bókot kap férfiaktól és nőktől egyaránt, hogy milyen remek formában van. Görög Zita tavaly exkluzív fürdőruhás fotózást vállalt, a képek a Story magazinban jelentek meg. 

“Természetesen jólesik, ha szépnek látnak, de csakis magamnak akarok tetszeni” – mondta akkor, és bárki bármit is gondolt, Zita határozottan cáfolta, hogy plasztikai műtétnek köszönheti a megjelenését. 

Görög Zita bikiniben is jól mutat

Ráadásul, diétákkal sem gyötri magát, és edzeni sem igen edz, bár Zitáról már készült bikinis fotó sportolás közben is – ezt azért tegyük hozzá. Mindenesetre a modell fürdőruhás képei nagyon népszerűek a közösségi oldalán, ami nem meglepő. Legutóbb egy hosszú és fárasztó út után posztolta ezt a képet. 

Így néz ki egy hosszú út után Görög Zita

800 kilométert vezetett Olaszországba, ahol a családjával vakációzik. Bár volt, aki szerint ez egy szépen retusált kép, ezen Zita csak jót mosolygott. 

Kétségtelen, hogy ez a fotója is látványos, a dekoltázsa is méretes, de a kép nem olyan cseles, mint amit korábban megosztott az oldalán. Itt egyszerre látszott Görög Zita dekoltázsa, a tenger, a hosszú combja és a szép háttér.  

 

 

Exit mobile version