nlc.hu
TV-sztárok

Görög Zita Kasza Tibivel randizott

Görög Zita elmesélte, borzalmas randija volt Kasza Tibivel

Nem sült el valami jól.

A Szerencsekerék legutóbbi sztárvendége Görög Zita volt, aki nemcsak édesanya, hanem évek óta boldog párkapcsolatban él. A műsorban azonban mégis egy romantikus alkalmat idézett fel Kasza Tibivel, aki mára már szintén kétgyermekes apuka

Görög Zita

Görög Zita (Fotó: Birton Szabolcs)

Zita elmesélte, hogy sok évvel ezelőtt a műsorvezető szó szerint könyörgött neki egy randiért, amire végül be is adta a derekát. A találka viszont nem alakult olyan jól, ugyanis a modell énekesi karrierről álmodozott, Tibi viszont egy mondattal letörte a szárnyait. 

„Érzékeny fiatalkoromban kikértem a véleményedet, hogy mégis mit gondolsz, milyen énekhangom van. Tibi ennyit mondott nekem: szerintem ezt gyorsan felejtsd el – mesélte Zita, mire a műsorvezető azzal reagált, ez nem egy randin, hanem egy rendezvényen történt, amin mindketten jelen voltak. – Köszönöm szépen. Én is pont így emlékszem erre az estére, amikor az Andrássyn sétáltunk a nyíló fák alatt.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top