Törőcsik Mari nem hajlandó enni, mesterségesen táplálják

nlc | 2017. Július 13.
Aggasztó állapotban van Törőcsik Mari. A színésznő hónapok óta kórházban van, az utóbbi időben ételt sem vesz magához, infúzióval táplálják.

Azt kérte legutóbb a rajongóktól Törőcsik Mari, ne látogassák a kórházban, hiszen rengeteg pihenésre van szüksége. Ez nem véletlen, a színésznőt a betegségén túl az is legyengítette, hogy már nem akar enni.

Törőcsik Mari állapotáról Jordán Tamás beszélt, aki szintén kórházban volt az elmúlt hetekben. Jordán és Törőcsik régi jó barátok, így a színésznő őt még beengedi kórtermébe. A színházigazgató elmondta, Törőcsiket már nem az intenzív osztályon kezelik, hanem a kardiológián. “Szervileg különösebb beavatkozásra nincsen szükség, nincsen baj. A legnagyobb nehézséget az jelenti, hogy nincsen ambíciója enni. Érti az eszével, hogy a felépüléshez szüksége van táplálékra, hogy megerősödjön. Ennek ellenére nem hajlandó enni. Nem mintha megtagadná az étel magához vételét, csak nem tartja fontosnak” – meséli Jordán.

“Eredetileg egy megfázás miatt került be, mert az nagyon legyengítette. Szervi baja nincs, teljesen tudatánál van, sztorizgat, sokszor alig lehet lelőni. A kedélye jó, meg lehet nevettetni. Csak az evéssel vannak bajok. Még annál is kevesebbet eszik, mint ami a létfenntartáshoz szükséges lenne, ezért mesterségesen táplálják infúzióval. Mindig sovány volt, de most még fogyott is” – mondta Jordán Tamás a Borsnak.

“Mari nincs jól, de nem olyan nagy a baj, mint azt gondolnák” – zárta a beszámolót az igazgató.

 

Exit mobile version