Ezért válik Jennifer Aniston és Justin Theroux

nlc | 2018. Február 16.
Semmi nem tart örökké. Ez már biztos. Jennifer Aniston két év házasság és hét év együttélés után döntött úgy, hogy elválik férjétől, Justin Theroux színésztől. Jelzőkből nincs hiány: dráma, sokk, na és megannyi találgatás, hiszen most Aniston és volt férje, Brad Pitt is szingli.

Jennifer Aniston hosszú évekig kereste az új férfit, akiben maximálisan megbízhat. Nem csoda, hiszen Brad Pitt már a házasságuk alatt összeszűrte a levet Angelina Jolie-val, de ezt a sztorit jól ismerjük. Aniston pedig egyik borzalmasabb kapcsolatból a másikba csúszott. Láthattuk Gerard Buttler, John Mayer és Vince Vaughn oldalán is.

A szerelmet végül a 2011-ben forgatott, Hippi túra című film hozta el számára, amiben együtt szerepelt Justin Theroux színész-forgatókönyvíróval. Aniston nem az a fajta híresség, aki szereti kiteregetni a magánéletét. Nem használja az Instagramot, nem oszt meg naponta tucatnyi szerelmes fotót a párjával. Amikor aztán először jelentek meg kézen fogva nyilvános eseményen, érezni lehetett, hogy ez a kapcsolat még komoly lehet. Romantikus nyaralásokra mentek a barátaikkal, de még keresztszülőséget is együtt vállaltak. Nem volt hát meglepő, hogy egy évvel a közös munka után, Theroux egy hatalmas gyémántgyűrűvel kérte meg Aniston kezét.

Jennifer Aniston és Justin Theroux az eljegyzés után

Az eljegyzése ténye után újra felerősödtek azok a pletykák, melyek szerint a színésznő gyermeket vár, ám erről ő soha nem nyilatkozott. 2015-ben aztán a két szerelmes kimondta a boldogító igent, tették mindezt Aniston házának többszörösen védett udvarán, titkos ceremónia keretében.

Annak ellenére, hogy Aniston élből elutasítja a közösségi oldalakat, néha feltűnt egy-egy fotón a férje Instagram-oldalán. A szerelmeseknek bérült helyük volt minden magazin címlapján, ha éppen nem a gyermekáldás volt a téma, akkor az, hogy Aniston remek viszonyt ápol volt férje, Brad Pitt édesanyjával. Amikor 2016-ban kiderült, hogy Angelina Jolie és Brad Pitt házassága válságba került, újra felerősödtek azok a hangok, melyek szerint Pitt végül Aniston mellett fog kikötni. Hiteltelenné téve az összes ilyen pletykát, Jennifer és Justin 2016 őszén és 2017 elején szinte minden gálán és díjkiosztón kéz a kézben jelent meg. Theroux még az NLCafénak is így beszélt a nejéről tavaly áprilisban:

„Szerintem az lenne a legkárosabb dolog, amit tehetnénk, ha kritizálnánk egymás munkáját. Támogatjuk egymást mindenben, de a kritikát inkább meghagyjuk másoknak.”

Az interjúnk alatt ráadásul pont megszólalt a színész telefonja, akinek a neje küldött SMS-t. Azt nem engedte meg, hogy nyilvánosságra hozzuk, hogyan van beírva a felesége a telefonjába, de annyit elárulunk, hogy Jennifer nevéből volt alkotva a kontaktnév.  Szóval semmi nem utalt a szakításra, azt kivéve természetesen, hogy a Brad és Jennifer Forever klub tagjai mániákusan próbáltak bebizonyítani a világnak, hogy ők ketten egyszer még újra összejönnek.

AZ utolsó közös fotó az INSTÁN:

2017 őszétől aztán elmaradtak a közös fotók, Justin egyetlen fotóján sem jelent meg a felesége, nem láttuk őket szerelmesen andalogni Párizsban, mint korábban. A szilvesztert még együtt töltötték, Mexikóba utaztak a barátaikkal, ahogyan az elmúlt években szinte mindig, a február 16-án kiadott hivatalos közlemény szerint azonban ekkor már nem voltak együtt. Aniston és férje tavaly decemberben döntöttek a szakítás mellett. Ebben leírták, hogy bár magánügyként kezelik a helyzetet, nem akarnak a találgatásoknak táptalajt adni a hallgatásukkal. Szeretnék, ha mindenki tudná, továbbra is barátok maradnak, és a jövőben sem kívánnak ennél többet mondani a kapcsolatukról.  Vagyis röviden: azért válnak el, mert ezt tartották megfelelő lépésnek. 

A színésznő már árulja azt a villáját, amelynek a kertjében kimondta az igent a párjának. A napokban egyedül jelent meg Amy Schumer esküvőjén, és február 11-én a legjobb barátnőjével, Courtney Cox színésznővel ünnepelte a 49. születésnapját. Bárhogyan is, már kész teoriák vannak, pedig még sokan el sem hiszik, hogy valóban vége a házasságnak. 

Alig 10 órával Aniston és Theroux válásának bejelentése után, a legvadabb találgatások már el is indultak a közösségi oldalakon. Íme néhány:

  1. Aniston egyértelműen Brad miatt hagyta el a férjét. Pitt ugyanis már 2017 júniusában házassági ajánlatot tett egykori nejének.
  2. Egy másik Twitterező „alig várja”, hogy Pitt és Aniston újra összejöjjön, és a színésznő legyen Jolie gyermekeinek a mostohája.
  3. Sokan szórakoztató gifekkel ismételgetik, hogy 2005-ös válásuk után végre újra mindketten szinglik, ami egyet jelent a békülés lehetőségével. 

Jöjjön a nap legfontosabb kérdése! Szerinted Jennifer Aniston és Justin Theroux válása azt jelenti, …:

Exit mobile version