Ma 70 éves Kállay Bori, Vitray Tamás csodaszép felesége

nlc | 2018. Május 14.
Nem fog az idő Kállay Borin, aki ma ünnepli a hetvenedik születésnapját.

Az érdemes művész több mint ötven évet töltött el eddig a pályán, Kállay Bori ének- és tánctudása mellett prózai színészként is ugyanolyan sikeres, bár ezért külön megdolgozott. Ahogy a Hír TV Kép-Regény című műsorában elmondta, magánszorgalomból rendszeresen megtanulta a prózai szerepeket játszó kolléganői szövegét, és adott esetben tudta őket helyettesíteni. Így figyeltek fel arra a rendezők, hogy nem csak zenés produkciókban érdemes a színésznőt szerepeltetni. 

Már egészen fiatalon szeretett szerepelni, sokszor dicsérték a megjelenését, a Gül babában alig takarta ruha, de ez nem zavarta. 

„Háremhölgyként boldogan tettük magunkat, és én meg azt hittem, mindenki engem néz, és én úgy szerepeltem a színpadon az utolsó sorban is, mintha én lennék a főszereplő” – mesélte Kállay Bori

A galériára kattintva ezt is megnézheted:

Kállay Bori és családja

Kállai Bori régi képei fotók: Smag

kallai bori gyerekkori

Kállai Bori gyerekkori képe

Kállay Bori

Kállai Bori régi képei

Kállay Bori

Kállai Bori régi képei

Kállay Bori

Kállai Bori régi képei

Kállay Bori

Kállai Bori régi képei

Kállay Bori

Kállai Bori régi képei

Kállay Bori

Kállai Bori régi képei

Kállay Bori

Kállai Bori régi képei

Karriere során mindent megkapott, amire vágyott, de soha nem akkor, amikor szerette volna, hanem némi fáziskéséssel. Vitray Tamás felesége ezzel együtt teljesen elégedett az életével és a karrierjével.  

Kállay Bori és Vitray Tamás kapcsolata nem indult zökkenőmentesen (fotó: Smag)

Bár a színésznőnek lételeme a szereplés már egészen kicsi kora óta, ha kilép a színházból, élvezi, hogy feleség és anya, nem pedig primadonna. Kerüli a konfliktusokat, mert a jókedvet mindennél többre értékeli. 

„Számomra fontos a jó hangulat, a harmónia, hisz ha az ember boldogtalan, akkor bizony gyakrabban nyitja ki a hűtőszekrényt. Az evés is örömforrás. Egyébként mindenfélét eszem, zsíros ételeket is, de mértékkel. Az édességet nem szeretem, és ez a nagy szerencsém. Soha nem alkoholizáltam, nem dohányoztam. Ez sokat számít. Havonta egyszer vagy kétszer járok kozmetikushoz, és csak finom krémmel ápolom a bőröm. Magánemberként pedig soha nem festem magam. A smink a munkaruhám” – mesélte korábban Kállay Bori, aki szerint a remek alakját a gének mellett annak is köszönheti, hogy évekig táncolt, fiatalon pedig versenyszerűen tornázott. 

Élete szerelmének a férjét, Vitray Tamást tartja, akivel nem indult simán a kapcsolatuk, de ahogy mindketten mondják: megérte. 

„Az első pillanattól éreztem, hogy nekem ehhez az emberhez kell tartoznom. Talán a bölcs nyugalma, empátiája. Biztonságban vagyok mellette, és úgy érzem, nem történhet velem baj, ha ő ott van. Egyébként mi olyan korban találkoztunk, amikor az ember már lecsendesedik. Persze a véleménykülönbségeket megbeszéljük, és tudunk engedni, ha a másik meggyőz” – mesélte korábban a Blikknek a színésznő.

Exit mobile version