nlc.hu
TV-sztárok

Vitray Tamás párkapcsolata

Vitray Tamás: „A párom testesíti meg az eszményi nézőt”

Szerelméről vallott a tévés legenda.

Vitray Tamásra rátalált a szerelem, miután feleségével, Kállay Borival elváltak egymástól. A tévéslegenda az egyik volt kolléganőjével alkot egy párt. Öt héttel ezelőtt saját ­YouTube-csatornáját is bejelentette, emellett, hogy két fiával és gimnazista unokájával kiegészülve családi vállalkozást indítottak Vitrayék néven, és úgy tervezik, alig két hónap múlva elkészülnek az első adással, amely nem más, mint az egykori sikerműsor, a Csak ülök és mesélek felújított verziója. A csapat szerves részét alkotja még a párja is, aki szintén szakmabeli.

Vitray Tamás

Vitray Tamás (Fotó: Korponai Tamás)

„Ő testesíti meg az eszményi nézőt: fényképezi is a riportjait. Igaz, kétlaki életet él, de amikor nem Svájcban, hanem Magyarországon lesz, egész biztosan segít nekem, sőt már hozott is témát” – olvasható a story.hu oldalán. A tévés legenda korábban egyébként így beszélt a hölgyről.

„Más érzelmek ezek. Egy idős ember másképp érez. Van, amiben mélyebben, és van, aminek kevesebb jelentősége van. Nemcsak a testiségről beszélnék, hanem egyáltalán a jelentőségek megváltoznak. Az, aki párt választ, az tényleg úgy is gondolja, hogy legyen egy párom. Nem belőlem még egy, hanem egy fél, amelyik kiegészít. Abban nem csak az van benne, hogy csókolózom-e, vagy simogatom-e, vagy kapok-e gyengédséget. Benne van, benne lehet, de nem ez teszi ki, csak a szerelem. Nem tudom, lehet. Együttlét, összetartozás” – mondta Vitray Tamás a Bóta Café című műsorban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top