nlc.hu
Sztárok

Vitray Tamás YouTube-csatorna indítása

90 évesen lesz youtuber Vitray Tamás: „Legföljebb azt mondhatják, hogy ez a marha minek kezdte el?”

Elárulta, miért döntött úgy, hogy saját csatornát indít a YouTube-on.

Mint megírtuk, YouTube-csatornát indít a 90 éves Vitray Tamás. A televíziós legenda a fiaival és unokájával közösen hozta létre a “Vitrayék” YouTube-csatornát, amelyen szeptemberre ígér vadonatúj tartalmakat. A legendás Csak ülök és mesélek című műsorát a mai kornak megfelelő köntösben tervezi folytatni. Vitray Tamás a jelenkori dilemmáiról, jövőbeli terveiről is őszintén mesélt egykori tanítványának, Palik Lászlónak a Palikék Világa by Manna Szóló című adásában

Vitray Tamás

Vitray Tamás 90 évesen érkezett meg a YouTube-ra – Forrás: Szóló / Palikék Világa by Manna – YouTube

Vitray elárulta, Friderikusz Sándornak is volt egy kis szerepe abban, hogy elindítsa a saját csatornáját, ő volt az ugyanis, aki az utolsó dokumentumfilmjét megtekintés nélkül „meghívta” a saját YouTube-felületére, ez azonban nem tetszett Vitray gyerekeinek. “Nem Fridi miatt, hanem, hogy miért mész te albérletbe a műsoraiddal? Mondtam, hogy már igazán nem érdekes, mert nem lesz több. Innen indult ez a dolog” – mesélte a Blikk által szemlézett interjúban.

Vitray nem tart a közönség reakcióitól: “Legföljebb azt mondhatják, hogy ez a marha minek kezdte el, ha nem tudja és nem bírja?!“.

90 éves elmúltam, de mi a francot csináljak, üljek otthon?” – indokolta a saját műsor indítását a televíziós legenda.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top