nlc.hu
Sztárok

Vitray Tamás új párja

Válása után újra párra talált a 90 éves Vitray Tamás

Két éve vált el hivatalosan Kállai Boritól a legendás műsorvezető, a 90. születésnapját azonban már egy új társsal ünnepelte.

Korát meghazudtolva remekül néz ki Vitray Tamás, és jól is érzi magát. Olyannyira, hogy az utóbbi időben folyton úton van: itthon és Svájcban egy régi kedves kolléganőjével dokumentumfilmeket készítenek. Mint elárulta a Story magazinnak: ő az új párja.

Vitray Tamás

Válása után újra boldog Vitray Tamás – MTI Fotó: Czimbal Gyula

A legendás tévés a napokban ünnepelte a 90. születésnapját, ebből az alkalomból barátai, kollégái, egykori diákjai köszöntötték a Vígszínházban tartott születésnapi összejövetelen. 

„Ő szervezte ezt a születésnapi összejövetelt, és ő a párom” – vallotta be Vitray Tamás a sztármagazinnak, de egyelőre többet nem mesélt a hölgyről, akiben válása után újra társra talált. A partit ugyan meglepetésnek szánta a párja, de az egyik meghívott vendég – Gyárfás Tamás – elszólta magát Vitray születésnapja előtt 12 nappal.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Story - címlap

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top