Sztárok

Hivatalossá vált Vitray Tamás és Kállai Bori válása

Egy éve tudtuk meg, hogy válik Vitray Tamás és Kállai Bori. Most került pont az ügy végére, és vált hivatalossá.

Egy évvel ezelőtt szűkszavúan nyilatkozott válásáról a legendás műsorvezető, Vitray Tamás, valamint Kállai Bori, színésznő, és ezen azóta sem változtattak. Miután a Ripost értesült a válás kimondásáról, és arról, hogy Vitray nagyvonalúan kezelte a helyzetet, és a 30 év alatt felépített közös vagyon egészét a gödi családi házzal és autóval az ex-feleségének adta, a lap felkereste a 87 éves műsorvezetőt.

„Már egy ideje hivatalosan is egyedülállóak vagyunk, vagyis igen, kimondták a válást. Nem volt köztünk vita akkor sem, amikor eldöntöttük, hogy külön utakon folytatjuk az életünket és a válás során sem merültek fel nézeteltérések. Tulajdonképpen már okafogyottá vált erről beszélni, hiszen jó ideje lezajlott a tárgyalás”

Vitray Tamás a Digi Sport épületében 2012 szeptemberében (MTI Fotó: Honéczy Barnabás)

Vitray Tamás a Digi Sport épületében 2012 szeptemberében (MTI Fotó: Honéczy Barnabás)

Vitray Tamás gavallérsága persze azoknak nem meglepetés, akik követték az eddigi életét: néhány hete elhunyt második felesége, Földi Teri sorsát is követte a válásuk után, mivel évtizedeken át gyötörte a lelkiismeret amiatt, hogy még a színésznő férje volt, amikor megkezdődött a kapcsolata Kállaival, akivel a Debreceni Virágkarneválon jöttek össze.

Olvasnál még Vitray Tamásról? 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top