Csúnyán cserbenhagyta a biztosító Klapka Györgyéket külföldön

nlc | 2018. Május 22.
Az Aranyember fiának barátnője balesetet szenvedett Tenerifén, műteni kellett volna. Klapka György azt állítja, a biztosító durván cserbenhagyta őket.

Igazi rémálommá vált ifj Klapka György és kedvese, Nikolett nyaralása a Kanári-szigeteken. A nő eltörte a lábát, műteni kellett volna, ehelyett három napig feküdt infúzióra kötve.

„Felmentünk a Teide vulkáni hegyre, visszafele nem értük el a felvonót, gyalog kellett jönnünk, s Niki akkorát esett, hogy eltört a lába. Mondták az orvosok, hogy azonnal műteni kell, ám erre nem volt elég fedezet. Azonnal hívtam a biztosítót, ahol azt mondták, repüljünk haza, majd otthon ellátják. Egyszerűen nem akarták megérteni, hogy nincs szállítható állapotban, de erősködtek, hogy kifizetik a jegyet, átszállással utazzunk haza” – mesélte a Blikknek Klapka György.

„Nem volt nálam 1,3 millió forint, harmadik napja ment a huzavona, mire végül felhívtam a németországi központot. Ott a hölgy nem értette, miért akarom mindenáron hazarángatni a barátnőmet, műtsék meg inkább ott, utalják a fedezetet” – részletezte a végkifejletet az Aranyember fia, aki szerint így derült ki, hogy a magyarországi partnerek úgy állították be a történetet, mintha a beteg akarna törött lábbal hazautazni.

Nikolettet végül megoperálták, a műtét jól sikerült, platina került a lábába, jelenleg pedig gipszben van.

Exit mobile version