TV-sztárok

Kórházba került Klapka György özvegye

Klapka György halála óta az özvegy, Kiss Marika egész élete fenekestül felfordult, ráadásul a családi viszályok miatt egészsége sincs rendben, így ismét kórházba került – értesült a Blikk.

Klapka György halála óta rengeteget idegeskedik Kiss Marika, az Aranyember özvegye, az elmúlt időszakban többször is kórházba került.

„A nagy hőség, a hirtelen hőmérséklet-ingadozás nagyon rossz hatással van a szívemre. Bár szedem a gyógyszereket, sajnos ez nem elég. Nem tudok nem idegeskedni azon, ami a családban van. Nem szeretnék senkire rosszat mondani, de az mindent elárul, hogy csak az előző házasságomból született fiam és a lányom gondoskodik rólam. Szerencsére ők mindig hívnak, jönnek, segítenek. Az orvos megmondta, hogy muszáj lenne elengedni a sok sérelmet, sőt ha kell, szedjek valamilyen gyógyszert is, hogy ne idegesítsem fel magam” – mondta Klapka György özvegye.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top