Hosszú Katinka kivirult, társai imádják

nlc | 2018. Június 12.
Úszótársai szerint teljesen megváltozott Hosszú Katinka, amióta különváltak Shane Tusuppal, rá sem lehet ismerni az olimpia bajnokra.

Sztárallűrök nélkül, kedvesen, mosolygósan viselkedik Hosszú Katinka azóta, hogy különváltak edző-férjével, Shane Tusuppal. Katinka színeváltozása feltűnt az úszótársaknak is, akik szerint mintha kicseréltek volna a há­romszoros olimpiai bajnok úszót.

Hétvégén, a franciaországi Canet-en-Roussillonban rendezett Mare Nostrum úszóverseny-sorozat első állomásán mindenkihez volt egy-két kedves szava, ami egyáltalán nem volt jellemző Katinkára, míg Shane-nel járt versenyekre.

„Meglepett minket, milyen aranyos. Bár a decemberi rövid pályás Eb-n is kedves volt, ahová szintén Shane nélkül érkezett. Nyoma sem volt már a tőle megszokott szükségtelen sztárallűröknek, öncélú mutogatásnak, arrogáns viselkedésnek. De tudtuk, az nem ő, csak Tusup a ki­magasló eredmények mellett ezt is kiváltotta belőle. A társak sem neheztelnek rá, sőt örülnek, hogy visszakapták a barátnőjüket” – mondta egy Franciaországban tartózkodó edző a Borsnak.

A Mare Nostrum-sorozat jövő hét közepén Barcelonában folytatódik, majd a hétvégén Monacóban zárul. Hosszú Katinka a további két állomáson is rajthoz áll.

Exit mobile version