Lebuktak: összeházasodott Berki Krisztián és Mazsi

nlc | 2018. November 20.
A Legbátrabb párosban lepleződtek le Berkiék, hogy ők már férj és feleség.

Nyár óta találgatják, hogy Berki Krisztián tényleg elvette-e kedvesét, Katona Renátát, azaz Mazsit. A FEM3 38 éves műsorvezetője és 27 éves párja A legbátrabb páros felvételén buktatta le magát – értesült a Bors.

A keddi adásban az egyik játék során a pároknak meg kell házasodniuk, ám mielőtt felhúznák egymás ujjára a gyűrűt, mindenféle próbatételen kell átesniük. A játék elején Tilla megkérte a párokat, hogy tegyék fel a kezüket, akik házasok. Berki Krisztán ekkor odasúgta kedvesének, hogy tegye fel a kezét, és Mazsi meg is tette. Ezzel kiderült: Berki tényleg gyűrűt húzott Mazsi ujjára hivatalosan is.

Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

Berki Krisztián a Blikknek megerősítette a hírt. „Az értesülés igaz, valóban elvettem a páromat. A szerelmem már a kapcsolatunk elején mondta, hogy szeretné, ha még idén egybekelnénk, én pedig év elején egy műsorban ígéretet is tettem erre. Tartottam az adott szavamat, megnősültem. Vágytam arra, hogy Mazsi a feleségem legyen, aki a nagy ő számomra. Vagy ő, vagy senki” – árulta el az egykori Fradi-vezér.

A Blikk úgy tudja, minden olyan volt a nagy napon, ahogy Mazsi megálmodta. „Minden pontosan úgy történt, ahogy azt Mazsi korábban elképzelte, teljesült az álma” –mondta el Berkiék egyik közeli barátja.

Exit mobile version