nlc.hu
TV-sztárok

Anyagilag rendeződik Berki Mazsi

Úgy néz ki, Berki Mazsi anyagilag is stabil lábakon áll

Az elmúlt hetek eseményei alapján nem kell félteni Mazsit.

Berki Mazsi tavasszal lett özvegy, amikor Berki Krisztián tragikus hirtelenséggel elhunyt. Mazsinak akkor nem csak a gyásszal kellett megküzdenie, hanem azzal is, hogy egyedül maradt az akkor hat hónapos Emmával

Berki Mazsi

Fotó: TV2

Az anyuka igyekezett minden lehetőséget megragadni, hogy enyhítsen a fájdalmán és azt kislánya se érezze rajta, éppen ezért még Balira is elutazott, ahonnan akkor sem jött haza egyből, amikor a tábora véget ért. Úgy tudni, néhai férje nem kevés adósságot hagyott a családjára, tehát Mazsi életében egy percre sem volt megállás, ha el akarja tartani Emmát. 

Szeptemberben beíratom bölcsődébe egy pár napra Emmát, mert muszáj dolgoznom. Nincs mese. Tenni kell, csinálni kell. És nem fogom otthon ölbe tett kézzel várni, hogy csoda történjen, vannak céljaim, azokat most próbálom taposni és elérni” – nyilatkozta az özvegy augusztus végén Palik Lászlónak. 

Nem olyan régen megtartotta az Emmazsi baba-mama táborát, ahol a háromnapos luxusüdülés közel háromszázezer forintba került két főnek. Miután kiderült, hogy Kulcsár Edina terhes, Mazsi ugrott be helyette a Dancing with the Starsba, ami szintén hoz egy keveset a konyhára. A Blikk információ szerint pedig egy új vállalkozást is elindított. 

Az interneten elérhető Opten cégadatbázis szerint júniusban Mazsi egy Pest megyei településre bejelentett egy új, webshopot üzemeltető céget. Az internetes boltban vásárolhatók, többek között, egzotikus lakberendezési tárgyak, gyerekjátékok, karácsonyi dekorációk. Emellett már korábban is szó volt arról, hogy Mazsi Mattesz Csillával indít vállalkozást, amibe a gyász miatt nem tudott belekezdeni, helyette Csilla Hajdú Péter menyasszonyával, Eszterrel vágott bele a munkába. Eszter a napilapnak azt mondta, még mindig szívesen fogadnák a csapatba Mazsit. 

Természetesen örömmel vennénk, ha Mazsi csatlakozna hozzánk. Tárt karokkal várjuk, az ajtónk nyitva áll előtte. A közhiedelemmel ellentétben Mazsival nagyon jó a viszonyunk, tartjuk a kapcsolatot, rendszeresen beszélünk egymással, rám mindenben számíthat.”

Sokak szerint viszont annyira azért nem kell félteni az özvegyet, akire állítólag hamar rátalált a szerelem egy sikeres vidéki üzletember személyében. Nem olyan régen egy 75 millió forintot érő Mercedes AMG G63 típusú személygépkocsival látták, pár napja pedig szintén egy szemfüles internetező kapta lencsevégre Mazsit, amint egy Andrássy úti luxusüzletben vásárolt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top