nlc.hu
Sztárok

Berki Mazsi örül az új elfoglaltságnak

„Jó, ha a nap 24 órájában van dolgom, mert addig sem kell gondolkodnom” – Berki Mazsi örül az új lehetőségnek

Mazsi a sok elfoglaltság miatt bölcsődébe íratja szeptembertől Emmát.

Egy napja, hogy kiderült, Kulcsár Edina nem tud szerepelni a Dancing with the Stars legújabb évadában, ugyanis gyermeket vár párjától, G.w.M.-től. A volt szépségkirálynő helyett Berki Mazsi ugrik be, aki ugyan még gyászolja a májusban elhunyt férjét, Berki Krisztiánt, a Mokkában elmondta, örül, hogy lesz, ami most lefoglalja. 

Berki Mazsi

Berki Mazsi a Mokkában

Az én munkabírásom nagyon jó. A jelenlegi élethelyzetemben nagyon jó, hogy ha letudom kötni magam. Nagyon jó, hogy ha a nap huszonnégy órájában van valami dolgom, valami tennivalóm, mert addig sem kell gondolkodnom” – mondta Mazsi. 

Palik László is beszélgetett a gyászoló anyukával arról, hogy  mint sok dolgozó édesanyának, Mazsinak is komoly feladatot jelent, hogy el tudja látni a mindennapi teendőit, miközben a gyermekére is felügyel valaki olyan, akiben maximálisan megbízik. 

Most lehet, hogy elítélnek, de segítséget fogok kérni, most is egy nagyon kedves, orvostanhallgató lány vigyáz a kislányomra, és gondolkodom rajta, hogy szeptemberben beíratom bölcsődébe egy pár napra Emmát, mert muszáj dolgoznom. Nincs mese. Tenni kell, csinálni kell. És nem fogom otthon ölbe tett kézzel várni, hogy csoda történjen, vannak céljaim, azokat most próbálom taposni és elérni.” – magyarázta a Palikék Világa by Manna adásában az édesanya, aki azt is elárulta, hogy tudja, hogy jelenlegi életszínvonala részben korábbi férjének, a tragikusan fiatalon elhunyt Berki Krisztiánnak köszönhető, hiszen általa ismerték meg őt az emberek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top