nlc.hu
Sztárok

Berki Mazsi távolléte

A kiesett Berki Mazsi nem jelent meg a Mokkában

Nem jutott tovább táncpartnerével a Dancing with the Stars 5. fordulójába.

A Dancing with the Stars legutóbbi kieső párosa, Berki Mazsi és Bonyhádi Ferenc interjút adtak ma reggel a Mokka stúdiójában, kettejük közül azonban csak a profi táncos jelent meg – emelte ki a tenyek.hu. Berki Krisztián özvegye csupán videóhíváson keresztül válaszolt a neki feltett kérdésekre. Az nem derült ki, hogy miért nem jelent meg személyesen a TV2 stúdiójában.

Berki Mazsi

Berki Mazsiékat nem juttatta tovább a paso doble táncuk – Fotó: Sajtószoba

Berki Mazsi elárulta, hogyan érezte magát a táncos show-ban, illetve arról is beszélt, milyen pluszt adott neki a DWTS-ban való szereplés. “Igazából én nagyon boldog vagyok, fantasztikusan érzem magamat. Ez egy csodás út volt, amit bejárhattam Ferivel, és nagyon-nagyon hálás vagyok, hogy ezt az utat megtapasztalhattam. (…) A táncból sokat tanultam, a nőiességem kicsit megemelkedett” – vallotta be.

Azt gondolom, hogy a kisfilmek során sikerült egy kicsit átadnom magamból, hogy valójában milyen is vagyok, viszont ez a táncokban nem mindig tükröződött. Nagyon-nagyon nehéz volt számomra az érzéseimet, a kifejezéseimet átvinni, belevinni a táncba. A legnagyobb nehézség a kislányom nélkülözése volt számomra, de ha a táncot nézzük, akkor a mozdulataim finomítása” – mesélte az üzletasszony.

Elmondása szerint rengeteg üzenetet kapott a kiesése után. “Ami a legcsodálatosabb érzés volt, hogy rengeteg édesanya és nő írt nekem, hogy nagyon hálásak nekem, hogy látták ezt az erőt bennem és sokszor belőlem merítenek, és én motiválom őket és, hogy ezért nagyon hálásak. (…) Számomra néha hihetetlen, hogy ezzel az erővel, ezzel a motivációval, ahogy én előrenézek, ahogy én hozzáállok az élethez, másokat is tudok motiválni. És ez tényleg fantasztikus érzés. Úgyhogy azt gondolom, ezen az úton próbálok továbbmenni” – hangsúlyozta Berki Mazsi.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top