nlc.hu
Sztárok

DWTS: Berki Mazsiék búcsúztak

Berki Mazsiék negyedszerre már nem úszták meg a kiesést a Dancing with the Stars-ban

Vavra Bencéék maradtak versenyben.

A Dancing with the Stars 3. negyedik élő show-jában – amely a Magyar Sztárok Éjszakája jegyében zajlott – Berki Mazsi és táncpartnere, Bonyhádi Ferenc, valamint Vavra Bence és táncpartnere, Lissák Laura került a veszélyzónába. Mazsiéknak ez nem volt újdonság, mivel immár a negyedik alkalommal lettek veszélyzónások, de a nézők eddig mindig versenyben tartották őket. Ezúttal azonban mégis alulmaradtak Vavra Bencéékkel szemben: így negyedszerre már nem úszták meg a kiesést Berki Mazsiék, akik egy paso doble produkciót mutattak be a tegnapi fordulóban.

Berki Mazsi

Berki Mazsiék búcsúztak a DWTS-ban – Fotó: Sajtószoba

A kisgyermekes üzletasszony és táncpartnere könnyes szemmel ült be a DWTS háttérműsorába, a Dancefloor-ba, és meséltek a versenyről. 

Mi már úgy jöttünk az elején, tényleg az volt bennünk, hogy minden táncnak örülünk, és minden tánc egy ajándék. Hálásak vagyunk, hogy eljutottunk eddig” – nyilatkozta Bonyhádi Ferenc.

Fantasztikusan éreztem magam a műsorban, rengeteget kaptam. Nagyon sok mindent tanultam: alázatot, megbecsülést, tiszteletet és azt hiszem, ami a legfantasztikusabb számomra, hogy megéreztem azt a fajta hiányt, szeretetet a kislányommal kapcsolatban. (…) Kezdett nagyon megterhelő lenni számomra a felkészülés, viszont azt gondolom, hogy gőzerővel és minden tőlem telhetőt megtettem. (…) Nagyon szomorú voltam, hogy Bencéékkel kell ott állnom. (…) Nagyon szomorú lettem volna, hogy ha ellenünk esnek ki” – árulta el Berki Mazsi, aki a felkészülés nehézségeiről is vallott. “Voltak nehéz pillanatok, amikor sírtam, zokogtam az autóban. Gyakoroltunk, táncoltunk, de mindeközben volt olyan nap, amikor este 10-kor értem haza, és nem tudtam találkozni a kislányommal, viszont tudom, hogy ilyenkor nagyon jó helyen van” – mesélte.

Arra a kérdésre, hogy mi mindent kapott a DWTS-tól, a következőket mondta el Berki Mazsi: “Igazából ez egy megpróbáltatás volt számomra. Az egyik oldalon megmutatta, hogy rengetegen szeretnek, és ez nagyon-nagyon jó érzés. Megkaptam még azt, hogy mennyire kell értékelni azt, amink van, és tényleg minden percet kihasználni. Tényleg nagyon sokat kaptam a műsortól“.

Nézd meg Berki Mazsiék legutóbbi produkcióját!

A Dancing with the Stars 3. következő élő show-ja a Riszaviadal jegyében zajlik majd. A párosok az egyéni produkcióik mellett egy másik párossal is “párbajozni” fognak. Így alakulnak a Riszaviadal párosai: Kökény Attila Vavra Bencével méri majd össze az erejét, míg Pap Dorci Iván Bencéékkel. Csobot Adél pedig Somhegyi Krisztiánnal lesz egy riszában.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top