nlc.hu
Sztárok

DWTS: Bárdosi Sanyiék estek ki

Dancing with the Stars: Berki Mazsiék harmadszor is megúszták a kiesést, Bárdosi Sanyiék búcsúztak

A Dancing with the Stars következő adásában már csak 7 páros lép a táncparkettre.

Szombat este a Dancing With the Stars harmadik Élő-show-jában Bárdosi Sanyi és Szőke Zsuzsi, valamint Berki Mazsi és Bonyhádi Ferenc került a veszélyzónába. Az utóbbi táncpáros immár harmadik alkalommal állt a kiesés szélén.

Bárdosi Sanyi

Bárdosi Sanyiék a Dancing with the Stars újabb kiesői – Fotó: Sajtószoba

A nézők szavazatai alapján Bárdosi Sanyiéknak – akik az S Club 7 slágerére mutattak be egy jive produkciót – kellett búcsúzniuk a versenytől, Berki Mazsiék pedig ezúttal is megúszták a kiesést. 

A Dancing with the Stars újabb kiesői kendőzetlen őszinteséggel vallottak a háttérműsorban arról, hogyan érintette őket, hogy véget ért számukra a verseny.

Csináltam volna még. Legalább kettő olyan műsorszám volt, ami tetszett volna. Szerintem nagyon jól meg tudtuk volna csinálni. Az egyik a diszkó lett volna. (…) Nagyjából azt meg se tudtam mutatni, hogy én milyen ugrásokat tudok csinálni, mert tudok én is. Mindegy, ez most már megmarad az én titkom. (…) Meg egy cha-cha lett volna még, az meg jól ment. (…) Zsuzsi annyi energiát tett bele ebben az egészbe. Ha valaki béna és teljesen absztinens ebben a témában, az én vagyok. Nagyon szomorú vagyok, hogy nem tudtam őt továbbvinni ebben a játékban” – nyilatkozta csalódottan Bárdosi Sanyi.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top