nlc.hu
Sztárok

Bárdosi Sándor viselkedése a Dancing with the Starsban

Dancing with the Stars: Bárdosi Sanyi tajtékozott a kiesése után

Bárdosi nem csak Berki Mazsinak szólt be, számon kérte Juronics Tamást és Ördög Nórát is, miután kiesett a Dancing with the Starsból.
Bárdosi Sanyi,

Szombat este a Dancing with the Stars harmadik élő show-jában Berki Mazsiék harmadszor is megúszták a kiesést, Bárdosi Sanyiék búcsúztak a versenytől.

Az olimpiai ezüstérmes birkózó azonban nagyon rosszul viselte a kiesést, tajtékozott a TV2 stúdiójában. Az eredményhirdetés után gratulációképpen megölelte a versenyben maradt Berki Mazsit, majd ezután elfordult és öklendezni kezdett. Mindezt élő adásban.

A Bors azt írja, hogy miután a kamerák lekapcsoltak, és véget ért a műsor, Bárdosi tovább tajtékozott a stúdióban. Félhangosan, trágár szavakkal megjegyezte Mazsinak, hogy „vigyétek a közelemből ezt a nőt”. De ezzel még nem ért véget dühöngése:

  • Idegesen számon kérte Juronics Tamás Kossuth-díjas táncművészt: „Mi volt a baj a tánccal? Mondd, mi volt? Mondjad csak!”.
  • Kiosztotta Ördög Nórát, mert Nóra a műsor elején azt mondta, rá kíváncsi a leginkább a versenyzők közül, de ehhez képest rossz kritikát adott.
  • Bárdosi szerint a zsűriben Facundo Arana távozása után nyugodtan beülhetett volna Stevie Wonder is, utalva arra, hogy a zsűritagok nem látnak semmit, ahogy a vak zenész sem.

Bárdosi Sándor azt mondta, aludt rá egyet, de nem bánja a tetteit.

Öklendeztem, igen. Ösztönös reakció volt. Augusztus végén halt meg az édesapám. Ha valaki, én tényleg gyászolok

– jelentette ki.

(Kiemelt kép: TV2)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top