nlc.hu
Sztárok

Bárdosi Sanyi bocsánatkérése

Bárdosi Sanyi a kamerák előtt kért bocsánatot Berki Mazsitól

Belátta, nem volt elegáns a viselkedése.

Bárdosi Sanyi a Dancing with the Stars szombat esti döntője előtt úgy érezte, eljött az idő arra, hogy megszólaljon a Berki Mazsival való kapcsolatáról. Mint azt az nlc is megírta, az olimpiai ezüstérmes birkózó nem fogadta túl sportszerűen a kiesést a táncverseny 3. élő-show-jában: az eredményhirdetés után gratulációképpen megölelte a versenyben maradt Berki Mazsit, majd ezután elfordult és öklendezni kezdett.

Bárdosi Sanyi

Bárdosi Sanyiék búcsúztak a DWTS 3. adásában, Berki Mazsiék akkor harmadszor is megúszták a kiesést – Fotó: Sajtószoba

Berki Mazsival tök jól alakul a viszony, tehát most már tényleg beszéltünk egymással. Úgyhogy tényleg jó. Valóban nem volt elegáns az a reakció, nem mindenkinek szántam” – magyarázta a DWTS riporterének, Gelencsér Timinek.

Arra a kérdésre, hogy megbánta-e, Bárdosi a következőket válaszolta: “Nem mondom, hogy megbántam. Nem volt elegáns tőlem. Másképp csinálnám most már. Az nem mindenkinek szólt. Úgy magamnak volt… Valóban nem volt elegáns, azt elismerem. És emiatt elnézést kérek. De, hogy most mennyire bántam meg, azt most hagyjuk. A viszonyunk egyébként rendeződött. Én köszönök, meg minden. Tényleg semmi harag, benne se, bennem sem. Azt gondolom, ez így rendben van“.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top