nlc.hu
Sztárok

Berki Mazsinak a jóga segített a gyászban

„A legjobb dologhoz nyúltam a legnehezebb időszakban” – ez segített Berki Mazsinak a gyász feldolgozásában

A testre és a lélekre is jó hatással van a jóga.

Berki Renáta Mazsi májusban veszítette el férjét, Berki Krisztiánt, és maradt egyedül kislányával, Emmával. Ezt követően Balira utazott, hogy lelkileg átvészelje a gyászt, ahonnan többször osztott meg fotókat, miszerint elsajátította a jogát és ez segít neki

Berki Mazsi

Fotó: TV2

Most a Mokka vendégeként mutatta be jógatudását és közben a nehéz időszakról és lányáról is megszólalt.

„A jógával akkor ismerkedtem meg, amikor láttam édesanyámat jógázni, illetve édesapámnál is volt egy idő, míg jógázott. A gondolat felmerült és voltam is jógaórán, de nem igazán ragadott magával. Isten igazából az életembe akkor lépett be, amikor elvesztettem a férjemet és a kislányommal kiutaztunk Balira, Anna táborába, ott ismertem meg igazán a jógát és szerettem meg. A jógának és Annának volt igazán nagy szerepe abban, hogy ezt az időszakot túléljem és mindezt megkoronázta Bali szépsége. A legjobb dologhoz nyúltam a legnehezebb időszakában az életemnek – magyarázta az özvegy, aki arról is mesélt, szeretné, ha gyermeke is sportolna majd. – Emma apukájával azért erről még tudtunk beszélni, és Nati esetében is ott volt, hogy a sport nagyon fontos. Én világéletemben sportoltam, Emma apja is sportolt, azt gondolom, ez a vonalat mindenképpen szeretném, hogy továbbvigye.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top