Tóth Vera önkéntes karanténba vonult: „Az anyai ösztöneim ezt súgják…”

nlc | 2020. Március 12.
Tóth Vera még sosem érezte magát ennyire haszontalannak.

Sokként érte a művészvilágot a döntés, miszerint minden 100 főnél nagyobb benti és 500 főnél nagyobb kinti rendezvényt törölni kényszerült a kormány. Többen írtak már róla, hogy ez az intézkedés a megélhetésüket veszélyezteti, hiszen a zenészek nem tudják megtartani a koncertjeiket, a színészek pedig az intézkedések visszavonásáig nem léphetnek színpadra. Tóth Vera egy élő videóban árulta el, hogy még sosem érezte magát ennyire haszontalannak.

„Nagyon rossz érzés, hogy amiért folyamatosan dolgozunk, most egy tollvonással át lett húzva” – vallja az énekesnő, aki nem csak a koncertjeit, de a forgatásait és a tévés szerepléseit is lemondta. Vera ma például a Fábry show-ban szerepelt volna a zenekarával, de nem ment el a felvételre.

„Azt súgják az anyai ösztöneim, hogy nekem most nem kell ott lennem”

– mesélte, majd kijavította magát, miszerint az anyai ösztönöket csak idézőjelben mondta. Azt is elárulta továbbá, hogy házi karanténba vonult és igyekszik kerülni a tömeget. 

Tóth Vera egy közleményt is posztolt:

„Az anyagi kár jelentős, az élmény veszteségről már nem is beszélve, mert amellett, hogy az, amivel foglalkozunk, nem csak a megélhetésünket, de az életünk értelmét is jelenti” – írja.

Aktuális cikkeink a koronavírus témájában:

Tóth Vera (Fotó: Instagram)

Exit mobile version