Thaiföldre költözött ki Szinetár Miklós fia, már 12 éve ott él az exköztévés Szinetár Gábor

F.C. | 2024. Január 22.
„Leépítette” az MTVA, az egzotikus ázsiai országban kezdett új életet Szinetár Dóra féltestvére.

Tizenkét éve Thaiföldre költözött a Kossuth-díjas Szinetár Miklós fia. A 62 éves rendező, Szinetár Gábor akkor döntött úgy, hogy felszámolja itthoni dolgait, amikor 2011-ben – több évtizednyi munka után, – 400 dolgozóval együtt őt is elküldték az MTVA-tól – írja a Blikk.

Már 12 éve Thaiföldön él Szinetár Miklós fia – Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Nem láttam számomra Magyarországon semmilyen perspektívát azon a területen, amelyen dolgoztam, ezért gondoltam egy merészet, eladtam a házam, majd kiköltöztem Thaiföldre” – mesélte a bulvárlapnak az egykori tévés szakember. Mint mondja, nemigen dolgozik, inkább amolyan nyugdíjas életet folytat.

Itt elég olcsó az élet, így főként a megtakarításaimból élek, és olykor bérbe adok ezt-azt. Munkám nincs, de nem is hiányzik. (…) Most békés, aktív nyugdíjas vagyok, és ezt nagyon élvezem” – vallotta be Szinetár Gábor, aki reggelente egy órát úszik a tengerben, napközben szaunázik, kimegy a piacra és a városba, este pedig szintén egy órát gyalogol.

Magyarországon élő szeretteivel az interneten keresztül tartja a kapcsolatot, nyaranta pedig hazalátogat 3-4 hónapra a családjához és a barátaihoz.

Egyáltalán nem tervezi, hogy hazaköltözik. “Nekem ez az élet nagyon tetszik, szeretek itt lenni” – jegyezte meg Szinetár Dóra féltestvére, hozzátéve: már nem is bírná az otthoni hideget.

Exit mobile version