nlc.hu
Sztárok

Szinetár Dóra régi fotók

Emlékszel? Így nézett ki a 14 éves Szinetár Dóra, amikor a buli utáni takarításról énekelt!

Szinetár Dóra első kazettája 1990-ben került a boltok polcaira, és az akkori tinik rongyosra hallgatták. A házibulik igazi „must have” kelléke volt!

Bár Szinetár Dóra nevét hallva leginkább az általa énekelt csodás musicalek jutnak eszünkbe, emlékeink között kitörölhetetlenül ott vannak azok a dalok, amiket 1990-ben megjelent kazettáiról játszhattunk le a magnókban.

(Fotó: Fotocentrál.hu - x Archívum Nők Lapja)

(Fotó: Fotocentrál.hu – x Archívum Nők Lapja)

Tiniként letáncolta a felnőtteket a színpadról

Az akkor mindössze 14 éves Dóra, aki ezen a cseppet sem túlbonyolított művésznéven futott, profikat megszégyenítő módon énekelte a dalait, és a videóklipekben még a tánctudását is megcsillogtatta.

Abban, hogy lényegében a színpadra termett, semmi meglepő nincs, hiszen édesapjától, Szinetár Miklóstól és édesanyjától, Hámori Ildikótól is bőven volt mit örökölnie! 

Szülei, akik idén már 50. házassági évfordulójukat ünnepelhették, méltán büszkék a lányukra. A 47 éves Dórának van egy féltestvére is, akiről jóval kevesebbszer lehet hallani: az 1962-ben született Szinetár Gábor rendezőként vált ismertté. 

Szinetár Dóra és az anyukája mesébe illő kapcsolatban vannak egymással, amiről fotóik is tanúskodnak, Hámori Ildikó pedig így nyilatkozott erről egy korábbi interjúban: „Dóri gyerekkora óta nagyon harmonikus a viszonyunk, aminek titka valószínűleg az, hogy nagyon jól egymásra tudunk hangolódni. Nevelése során mindig próbáltam emlékezni a saját gyermekkoromra, hogy abban mi volt jó, és mi volt kellemetlen, s amiről úgy rémlett, hogy nekem nem tetszett, azt Vele kapcsolatban igyekeztem nem megtenni. […] Egyeseknek talán úgy tűnik, a mi kapcsolatunk túl „rózsaszín”, de tényleg ez az igazság: nagyon szeretjük egymást, és remekül érezzük magunkat a másik társaságában. Ezt egyáltalán nem volt nehéz elérnünk, mert Dóri mindig is nagyon jó gyerek volt, nemcsak azért, mert olyannak neveltük, hanem egyszerűen azért, mert olyannak született.”

Szinetár Dóra
Megnézem
Összes kép (8)

Nyitókép: Fotocentrál.hu – Schumy Csaba

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top