nlc.hu
Sztárok

Szinetár Dóra rövid, hullámos haj

Szinetár Dóra új frizurájáért odáig vannak, sokak szerint a rövid haj áll neki a legjobban

Sokan dicsérték Szinetár Dóra új frizuráját, van, aki szerint ez a rövid, göndör haj az eddigi évek legjobbja.

Tizenhárom évesen már ismert volt Szinetár Dóra, akiről az elmúlt évtizedekben rengeteg kép készült, nem kell magyarázni ennek az okát. Nem az életrajzát szeretnénk bemutatni, csakis azt, milyen sok arcát láthattuk már.

Eddig csak egyszer volt nagyon rövid Szinetár Dóra haja: 

Szinetár Dóra egy régi képen, hosszú hajjal
Megnézem
Összes kép (10)

Tavaly júniusban a saját közösségi oldalán a színésznő arról írt, hogy a külsejével kapcsolatban korábban mások döntöttek helyette és felszabadítónak érzi a mostani helyzetet.

„Ülök a fodrásznál, és figyelem magam. Figyelem az infantilis boldogságot, hogy megtörténik. Hogy Norbi rövidre vágja a hajam, méghozzá azért, mert én most így szeretném. Mert én erre vágytam. Mert nekem így tetszik. A saját fejem. És felnőtt koromban talán először (vagy ha nem, hát nem emlékszem, legutóbb mikor), félelem, és keserű szájíz nélkül, sem nem külső nyomásra, sem nem annak ellenére, csak egyszerűen magamtól, szabad akaratomból változtatok a külsőmmel kapcsolatban valamit. Bagatell. Hülyeség. És mégis. Csodálatos, győzedelmes érzés! Hogy végre nem számít, majd ki mit mond. Mert aki számít, annak kopaszon is hazamehetnék, sem a beszélgetéseink nem lesznek laposabbak, sem az éjszakáink langyosabbak… Mert aki engem képvisel, aki a társam a munkában, az valóban engem akar segíteni, nem önmagát megvalósítani rajtam keresztül, mert a mindenféle főnökeim pusztán cezaromániából nem óhajtanak beleszólni az életem nem rájuk tartozó részébe, és mert mindezek következtében végre 43 éves koromra valóban szabad ember lettem!!! Most épp rövid hajjal… Tudom, hogy mindez az általam is fontosnak tartott napi történéseink fényében nevetséges kis történet, de nekem most nagyon fontos” – írta akkor az Instagram-oldalán ehhez a fotóhoz.

Szinetár Dóra a hajvágását felszabadítónak érezte (Fotó: Instagram)

Szinetár Dóra a hajvágását felszabadítónak érezte (Fotó: Instagram)

A most még rövidebb frizurát vágatott magának, és a közösségi oldalán több dicséretet is kapott. Volt olyan, aki szerint ez a tökéletes hajhossz, fazon a sztárnak. 

Szinetár Dóra fontos ügy miatt ment be a Reggelibe, akkor vették észre a rajongói a változást:

Akkor és most:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top