nlc.hu
Sztárok

Palik László 10 évvel ezelőtt

Palik László 10 évvel ezelőtti fotóját nem biztos, hogy elhiszed

Palik László az elmúlt években rengeteget változott. Mutatjuk, hogy nézett ki akkor és most.

Bármennyire is hihetetlen, Palik László idén ünnepli az 59. születésnapját. Az Exatlon Hungary műsorvezetője és felesége, Marsi Anikó 5 évvel ezelőtt költöztek vissza Magyarországra, hét évig éltek külföldön, többek között Mallorcán, ahol két fiúk iskolába is járt. Amikor Marsi Anikó a TV2 Tények című műsorának vezetője lett, a család hazaköltözött siófoki családi házába. Erről és a külföldi évekről vajmi keveset árult el a házaspár.

„Mikor mi elmentünk Magyarországról, úgy mentünk el, hogy elköszöntünk egy sajtótájékoztatón, ahol nem azt mondtuk, hogy soha többé nem szeretnénk szerepelni, de egy jó ideig biztosan nem. Akkor voltak a fiaink egy- és négyévesek. Azon a sajtótájékoztatón elhangzott az is, hogy egy ideig nem szeretnénk közszerepelni. Úgy gondoltuk, az, hogy addig nyilatkoztunk, szerepelünk újságokban, magazinokban, az a munkánk része volt” – nyilatkozta korábban Marsi Anikó.

Palik László akkor és most

Palik László 2011-ben (Fotó: Story-Best x Archívum /smagpix)

Palik László 2018-ban, sok év kihagyás után tért vissza a képernyőre a Tv2 extrém sport realityműsorának vezetőjeként.

Palik László akkor és most

Palik László 2019-ben (Fotó:TV2 / press.tv2.hu /smagpix)

„Nyolc évig hitelesnek tűntem magam előtt is. Ültem az uszodában a fiam vízilabdaedzésén, amikor a TV2 hírigazgatója, Kökény-Szalai Vivien felhívott. Azt mondta, megadta a számomat Fischer Gábor programigazgatónak, aki szeretne velem beszélni… ismét nemet mondtam… innentől kezdve félóránként hívogattak. Különböző indokokkal mondtam nemet, de mindenre az volt a válasz: megoldják. A harminchárom év alatt engem így még senki nem akart. Ez megható volt számomra” – mesélte Palik László, hogy fogadta el a TV2 felkérését.

És Palik László 2021-ben, az Exatlon Hungary műsorában:

Még több az Exatlon Hungary 2021-ről: 

(Nyitókép: Palik László/Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top