Sztárok

Palik László csontsoványan tér vissza a képernyőre

Palik László 8 év után visszatér a képernyőre, rettentően lesoványodva mesélt új munkájáról.

Nyolc év után visszatér a képernyőre Palik László, aki a TV2-es extrém sport reality, az Exatlon Hungary műsorvezetője lesz. Palik László ezt csütörtökön jelentette be; jócskán lefogyva állt az újságírók elé. Be­teg­ségről suttogtak az emberek, de egy névtelen informátor mindenkit megnyugtatott, és azt mondta, Palik László tudatosan döntött úgy, hogy száműzi tányérjáról a szénhidrátot, ezért fogyott le.

palik laszlo, tv2

„Nyolc évig hitelesnek tűntem magam előtt is. Ültem az uszodában a fiam vízilabdaedzésén, amikor a TV2 hírigazgatója, Kökény-Szalai Vivien felhívott. Azt mondta, megadta a számomat Fischer Gábor programigazgatónak, aki szeretne velem beszélni… ismét nemet mondtam… innentől kezdve félóránként hívogattak. Különböző indokokkal mondtam nemet, de mindenre az volt a válasz: megoldják. A harminchárom év alatt engem így még senki nem akart. Ez megható volt számomra” – mesélte Palik László, hogy fogadta el a TV2 felkérését.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top