nlc.hu
Sztárok

Szientár Dóra a szüleit ünnepli, Szinetár Miklóst és Hámori Ildikót

Szinetár Dóra családi fotóval ünnepel – Szinetár Miklós és Hámori Ildikó 47 éve házasok

Legendás szerelemként emlegetik Szinetár Miklós és Hámori Ildikó kapcsolatát, amely újabb mérföldkőhöz érkezett. Lányuk, Szinetár Dóra is velük ünnepli a nagy napot.

Szinetár Dóra világ életében büszke volt a szüleire, és ahogy egyszer fogalmazott nekünk: mindig olyan párkapcsolatra vágyott, amilyet otthon látott. 

Szinetár Dóra a szüleivel: Szinetár Miklóssal és Hámori Ildikóval

Szinetár Dóra a szüleivel, Szinetár Miklóssal és Hámori Ildikóval 2008-ban (Fotó: smagpictures.com)

Szinetár Miklós és Hámori Ildikó ugyan a munkahelyen ismerkedtek meg annak idején, az együtt töltött közel öt évtized alatt csak nagyon ritkán dolgoztak együtt, kizárólag akkor, ha már nem volt erre más megoldás. A rendező már két váláson volt túl, amikor beleszeretett a nála 14 évvel fiatalabb színésznőbe, kettőjük kapcsolatában azonban nem okozott gondot a korkülönbség, mert mint oly sokszor elmondták: az élet dolgairól ugyanúgy vélekednek, mindkettőjüknek a legfontosabb a család. Hámori Ildikó könnyedén fordított hátat a színpadnak a lánya születése után, mint mondta, kiskorától anya akart lenni és ez az igazi főszerep az életében. 

Szinetár Miklós és Hámori Ildikó szerelme legendás: 

Szinetár Miklós és Hámori Ildikó 2000-ben
Megnézem
Összes kép (5)

Ma, a házassági évfordulójuk alkalmából Dóra is felköszöntötte a szüleit, ezzel a romantikus, bledi kiránduláson készült fotóval. 

“Az én csodálatos szüleim ma 47 éve házasok! A Jóisten tartsa meg őket olíva együtt még nagyon sokáig szeretetben, szerelemben, humorral, egészséggel, boldogsággal! Végtelenül hálás vagyok, hogy a gyerekük lehetek!!!”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top