nlc.hu
Család

Szinetár Dóra smink nélküli fotója

Smink nélkül mutatta meg az arcát Szinetár Dóra a 46. születésnapján

Ébredés utáni szelfit posztolt a színésznő.

December 17-én ünnepelte a 46. születésnapját Szinetár Dóra. A háromgyermekes színésznő ebből az alkalomból egy smink nélküli fotót posztolt a közösségi oldalán.

Szinetár Dóra,

Szinetár Dóra nemrég A Konyhafőnök VIP-ben bizonyított – Fotó: Sajtóklub

Szinetár Dóra ráadásul egy olyan szelfin mutatta meg magát, amit ébredés után lőtt. Bevallotta, meg akarta mutatni, hogy milyen is ő igazából, vállalva a ráncait, a pigmentfoltjait, sőt még a reggeli, kócos haját is.

NO MAKEUP. NO FILTER. NO KÁVÉ. Ébredés után. Úgy gondoltam, ezzel a ma reggeli nyers képpel emlékeznék meg a 46. szülinapomról. Vállalva az összes ráncomat, gyűrődésemet, pigment foltomat, bedagadt frissen ébredt szememet, és a kócos hajamat. Ez mind én vagyok. Igazából ez vagyok én. Vállalom. És szeretem. És csodás érzés, hogy ennyien szeretnek, és ennyien elfogadnak ilyennek, amilyen vagyok. Köszönöm!” – írta a képhez, ami lájkcunamit és kommentáradatot indított el.

A színésznő egyébként idén júliusban címlapon mutatta meg a smink nélkül az arcát – igaz, akkor még 45 évesen – a BEST magazin felkérésére. Akkor azt nyilatkozta, hogy ma már büszkén vállalja a tökéletlenségét éppúgy, mint a szarkalábait, a nevetőráncait, amik arról árulkodnak, hogy teljes életet él. Szinetár Dóra még a retusálástól is irtózik, pusztán mert hazugságnak tartja, ami nála szóba sem jöhet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top