nlc.hu
Sztárok

Szinetár Dóra bevállalta: címlapon, smink nélkül

Címlapon mutatta meg smink nélküli arcát Szinetár Dóra

45 évesen már büszke a ráncaira.

Önelfogadás, felelősségvállalás, példamutatás – csupán néhány ok azok közül, amiért Szinetár Dóra úgy döntött, igent mond a BEST magazin felkérésére, hogy smink nélkül szerepeljen a címlapon. Ma már büszkén vállalja a tökéletlenségét éppúgy, mint a szarkalábait, a nevetőráncait, amik arról árulkodnak, hogy teljes életet él. A színésznő még a retusálástól is irtózik, pusztán mert hazugságnak tartja, ami nála szóba sem jöhet. 

Szinetár Dóra

Szinetár Dóra elfogadta, hogy öregszik (Fotó: Instagram / @szinetardora)

„Ha egy szerep megköveteli, hogy egy vakolatnyi smink legyen az arcomon, hogy magas sarkú cipőt viseljek, vagy push-up melltartót vegyek fel, azt minden további nélkül megteszem. De a hétköznapokban én egy praktikus ember vagyok. (…) Ez a címlap sem feltétlenül rólam szól, sokkal inkább arról, hogy szeretnék felelősséget vállalni nőtársaimért. (…) Én is szoktam magamról posztolni, de csakis olyan képet, amin ténylegesen én vagyok, vállalva a pigmentfoltjaimat, a ráncaimat, a legtöbbször smink nélküli – olykor fáradt – arcomat. És ez hatalmas szabadság” – vallotta be Szinetár Dóra.

Szinetár Dóra smink nélkül a BEST magazin címlapján:

BEST magazin

Elmondása szerint 45 évesen jutott el odáig, hogy már csak magának akar megfelelni. „Rájöttem, hogy ha az megvan, akkor megfelelek másoknak is” – hangsúlyozta a színésznő, aki a férje, Makranczi Zalán mellett kezdte el megtanulni elfogadni magát.

Szeretné édesanyja, Hámori Ildikó példáját követni, mert úgy véli, ő csodálatosan öregszik. „Elfogadom, hogy öregszem, hisz’ ez így van rendjén. (…) Ha majd eljön az idő, akkor nem fogom festeni a hajam, hadd legyen ősz, az gyönyörű!” – árulta el Szinetár Dóra.

Bővebben a legfrissebb BEST magazinban!

Olvass még Szinetár Dóráról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top