Ezek a sztárpárok sosem mutatkoznak együtt a vörös szőnyegen

nlc | 2024. Március 27.
Lehet, hogy eddig fel sem tűnt, de a következő sztárpárokat leginkább csak lesifotókon láthatjuk együtt, hiába vannak már együtt hosszú évek óta.

A sztárpárok életében egyfajta mérföldkőnek számít, amit először jelennek meg együtt a vörös szőnyegen, ezzel is felvállalva szerelmüket a nyilvánosság előtt. Akadnak azonban olyan hírességek is, akik bár évek óta egy párt alkotnak, esetleg már össze is házasodtak, azonban a közös, vörös szőnyeges debütálásukra még nem került sor. Kattints a galériára, és tudd meg, kik ők! 

Dakota Johnson és Chris Martin

Dakota Johnson és Chris Martin 2017 óta alkotnak egy párt, 2021-ben költöztek össze, nemrégiben pedig kiderült, hogy eljegyezték egymást. A vörös szőnyegen azonban még soha nem mutatkoztak közösen. (Fotó: Profimedia)

Jennifer Garner és John Miller

Jennifer Garner és John Miller 2018 és 2020 között voltak együtt, majd néhány külön töltött hónap után újra összejöttek. Az üzletember azonban még sosem tartott a színésznővel a vörös szőnyegre. (Fotó: Profimedia)

Jennifer Lawrence és Cooke Maroney

Jennifer Lawrence és Cooke Maroney 2018 óta vannak együtt, egy évvel később, 2019 végén össze is házasodtak, 2022-ben pedig megszületett első közös gyermekük is. A vörös szőnyegen viszont a színésznő továbbra is egyedül jelenik meg. (Fotó: Gotham/GC Images)

Rachel McAdams és Jamie Linden

Rachel McAdams és Jamie Linden 2016 óta alkotnak egy párt és egy közös gyermekük is van már. Magánéletüket azonban ők is óvják a nyilvánosságtól. (Fotó: Profimedia)

Jennifer Love Hewitt és Brian Hallisay

Jennifer Love Hewitt és Brian Hallisay 2013 óta házasok és három közös gyermekük van, ám a vörös szőnyegen őket sem láthattuk még együtt. (Fotó: Profimedia)

Renee Zellweger és Ant Anstead

Renee Zellweger és Ant Anstead 2021 óta vannak együtt, és az eljegyzésükről is felröppentek már pletykák. Hogy ezekből mi igaz, azt nem tudni, mivel rendkívül diszkéten élik a magánéletüket. (Fotó: MEGA/GC Images)

Rich Paul és Adele

Rich Paul és Adele 2021 óta alkotnak egy párt és úgy tudni, tavaly titokban össze is házasodtak. A vörös szőnyegen azonban még sosem jelentek meg együtt, rendezvényeken viszont felbukkannak olykor, a Grammy-gálán például közösen vettek részt. (Fotó: Kevin Mazur/Getty Images)

via

Exit mobile version