Istenes Bence és Marics Peti így ünnepelt Csoboth Kevin gólja után

M. P. | 2024. Június 24.
Hatalmas öröm! Istenes Bence Marics Petivel és egy szóviccel ünnepelte a magyarok győzelmét. Majka pedig kisfiáról és Csoboth Kevinről osztott meg képet.

Vasárnap este elérkezett a magyarok számára egyik legizgalmasabb Eb-csoportmeccs, amelyet a rengeteg focirajongó már tűkön ülve várt.

Az ünneplők közé tartozott Istenes Bence is, aki Stuttgartba utazott a barátaival, hogy élőben drukkolhasson a magyar válogatottnak. A skótok elleni, a továbbjutás szempontjából kulcsfontosságú találkozón a műsorvezető a pályán ünnepelte a győzelmet.

A műsorvezető ráadásul annyira nagy focirajongó, hogy Marics Petivel és néhány barátjával együtt személyesen is ott voltak a vasárnapi meccsen a stuttgarti stadionban, ahol rajtuk kívül ötvennégyezer ember szurkolt torkaszakadtából.  És milyen jól döntöttek, ugyanis a magyar válogatott a 100. percben Csoboth Kevin góljával nyert, így megőrizte a továbbjutási esélyét is.

A műsorvezető a győzelem után, a meccs végén a pálya mellett még egy fotót is készített Csoboth Kevinnel és Botka Endrével, majd ki is posztolta az Instagramra:

„Otttttttttt van! Ezek a Csobot(h)ok tudnak valamit” – írta viccesen utalva szerelmére Istenes Bence.

De nem Istenes Bence volt az egyetlen, aki a magyar győzelemről posztolt. Majka is kitett szintén az Instagram oldalára egy fotót, amelyen Csoboth Kevin és a rapper kisebbik fia, Olivér látható. 

A posztszövegben pedig így fogalmaz:

„Még jó hogy Kevint csak a reszkessetek betörőkben hagyták otthon! Gyors felépülést Barnabás! Gratulálok! Kemény menet volt!!!” – írja Majka.

 

A rapper második képén pedig a horrorsérülést szenvedett Varga Barnabás látható, aki a Skócia elleni Eb-mérkőzés második félidejében ütközött brutálisan Angus Gunn-nal, a skótok kapusával.

Varga az eset után percekig feküdt a gyepen, majd hordágyon, nyakmerevítővel vitték le a pályáról. A részletekről ide kattintva olvashatsz.

 

Exit mobile version