Akkor és most! Így élnek most a Beverly Hills 90210 szereplői

R. V. | 2024. Október 23.
Emlékszel még a Beverly Hills 90210 című sorozatra a 2000-es évek fordulójáról? Most felidéztük, mi van manapság a szereplőkkel.

Sajnos már két szörnyű tragédia is megrázta a Beverly Hills 90210 családját. 2019 március 4-én Luke Perry hunyt el, nemrégiben pedig Shannen Doherty. Perry agyvérzés következtében lelte halálát, míg a 2024. július 13-án meghalt Doherty hosszú évek óta küzdött a rákos megbetegedésével. De mi történt az ikonikus sorozat további szereplőjével? Ezt néztük meg az alábbi galériában. A sorból természetesen Shannent és Luke-ot sem hagytuk ki: megvizsgáltuk, hogyan alakult az életük, miután véget ért a Beverly Hills 90210. 

Kattintsd végig a galériát!

jennie garth nlc

Jennie Garth volt Beverly Hills kishercegnője, Kelly Taylor. Kelly Donna és Brenda legjobb barátnője volt, és egy csúcsa a Brandon és Dylan alkotta szerelmi háromszögnek. A sorozat óta a Tesóm nyakán és a Msytery Girls című szitkomokban bukkant fel, a Beverly Hills 90210 2008-as verziójában pedig visszatért Kellyként. 2020-ban ő és Tori Spelling útjára indították a 9021OMG nevű, a szériáról szóló podcastjüket. (Fotók: Profimedia, Brenton Ho/Variety via Getty Images)

jason priestley nlc

Jason Priestley formálta meg Brandon Walsht egészen a kilencedik évadig, amikor is a karaktere világkörüli útra indult újságíróként. Priestley-t azóta a Privát kopók című sorozatban láthattad. (Fotók: Profimedia, Pascal Le Segretain/Getty Images)

shannen doherty nlc

Shannen Doherty szintén távozott a kilencedik évad előtt, ami találó, mert Brandon ikertestvérét, Brendát alakította. Shannen ezután három évad alatt beírta magát a Bűbájos boszorkák történetébe. A hamar kimúlt Gyilkos játékok sorozatban is feltűnt, és ő emlékezett meg Luke Perry-ről a férfi halála után a Riverdale-ben. Shannen Doherty 2024. július 13-án hunyt el. (Fotók: Profimedia, Weiss Eubanks/NBCUniversal via Getty Images)

brian austin green nlc

Brian Austin Green játszotta David Silvert. A Beverly Hills 90210 után olyan sorozatokban tűnt fel, mint a Született feleségek vagy a Nyugi, Charlie!. Legutóbb a Gyönyörű sorscsapás című filmben bukkant fel.(Fotók: Profimedia, Kevin Winter/Getty Images)

tori spelling nlc

Tori Spelling alakította Donna Martint. Később saját reality sorozata lett, és néhány kisebb filmben, sorozatban szerepelt. 2020-ban Jennie Grath-tal 9021OMG néven podcastet indítottak. (Fotók: Profimedia, Jesse Grant/Getty Images for iHeartRadio)

luke perry nlc

Luke Perry volt Dylan McKay, aki igazi rosszfiúként Kelly-vel, Valerie-vel és Brendával is összejött. Perry később színházban is sikereket aratott, 2019 márciusi halála előtt pedig a Riverdale-ben vált egy újabb generáció kedvencévé. (Fotók: Profimedia, Gabriel Olsen/FilmMagic)

ian ziering nlc

Steve Sanderst keltette életre Ian Ziering. A sorozat után számos celeb-verseny show-ban szerepelt, illetve majdnem az összes Sharknado-filmben is. (Fotók: Profimedia, Vivien Killilea/Getty Images for Debbie Durkin/ECOLUXE Pre-ESPY's Sports Lounge)

gabrielle carteris nlc

Gabrielle Carteris alakította Andrea Zuckermant, aki menthetetlenül szerelmes volt Brandonbe. Azóta különböző sorozatok mellékszerpelőjeként láthattad, legutóbb például a Miénk a város című HBO-s produkcióban. (Fotók: Profimedia, John Salangsang/Variety/Penske Media via Getty Images)

tiffani thiessen nlc

A rossz kislány, Valerie Malone-t Tiffani Thiessen játszotta. A sorozat után saját főzőműsora volt, majd A nagy svindli egyik mellékszereplője volt. A nagy svindli rebootjában Matt Bomer mellett ő is visszatér. (Fotók: Profimedia, Leon Bennett/Variety via Getty Images)

via

Exit mobile version