Hujber Feri kiakadt a Nyerő Páros miatt. Így már nem vállalná el újra…

CS.Á. | 2024. Október 27.
Nem tetszik neki az, amit tapasztal.

Javában tart a Nyerő Páros legújabb évada, melyben mások mellett Hujber Feri és párja is szerepel. Most már azonban azt mondja, ebben a formában nem szívesen élne újra a szereplési lehetőséggel.

„Őszintén és mélyen sajnálom, mi több, kikérem magamnak, hogy itt van ez a műsor, és az első perctől rólunk szól! Én nem akartam Hujber show-t! Többször itt hagytam ezt az országot, legutóbb 7 évre, és ennyi idő sem volt elég, hogy kitermeljen legalább 3 épkézláb celebet, aki érdekes lehet! 8 pár van a műsorban, és az összes híradás rólam szól. 50 éves vagyok, én nem ezt akartam! Ha előre tudom a névsort, nem vállaltam volna a műsort. Ugyanis, én is ott szembesültem vele, hogy számomra is ismeretlen szinte mindenki, így nagy valószínűséggel mindenki másnak is azok lesznek”  – mondta el véleményét a Storynak.

„Az a baj, hogy nincs utánpótlás. Az utánam lévő generációból Istenes Bencén kívül nemigen van más, aki miatt a nézők bekapcsolnák a tévét, vagy elolvasnának egy cikket. Velünk, 50 éves emberekkel van teli még mindig, minden. Tilla, Sebestyén Balázs… Könyörgöm, hát legyen már másnak is egyénisége, karizmája, súlya a sztárvilágban!” – tette hozzá.

Exit mobile version