10 nap Izlandon, és utána az életed nem lesz már ugyanolyan – csodás képeket készített egy fotós Izlandon

Babicz Anett | 2015. December 02.
Izland az az ország, amelyik sokak bakancslistájának előkelő helyén szerepel. Egy fotós 10 napot töltött el ott, és beszámolt arról, hogy mennyire más lett az élete, mióta visszajött a tűz és a jég birodalmából.

“Nehéz szavakba és képekbe foglalni milyen csodás dolgokat láttam Izlandon. Amikor az északi fény táncol az égbolton, ahogy felszáll a friss permet a hatalmas vízesések felől, vagy csak egyszerűen sétáltam a fekete homokos strandon, ahol az óceán zúgását hallgattam. Ezeket nem lehet rögzíteni sehogy. A természet elképesztő dolgokat alkotott itt meg. Izland a szerelmem lett, akit nehéz volt elhagyni. Amikor olyan sok szörnyű dolog történik a világban (párizsi terrortámadás), keserédes volt így járni ezt a végtelen világot, de az itt látott dolgok emlékeztettek arra, hogy mennyi jó dolog van még.” Így foglalta össze a fotós annak a 10 napnak a csodáit, amiket Izlandon látott.

Izlandi útja során rengeteg fotót készített William Patino, amiket meg is osztott a világgal, hogy mindenki láthassa, milyen szépségeket rejt ez az északi ország. Mi a képek megnézegetése után azonnal repülőre pattannánk, és meg sem állnánk Izlandig. Nézd csak a fotókat! Te is így fogod magad érezni, ha megnézed őket.

Még több Izland az NLCafén:

 

forrás: Panda

Exit mobile version