Tengerparti esküvőt szeretnél? Irány Málta!

nlc | 2018. Február 19.
Különleges, emlékezetes és romantikus esküvő az álmod? Máltán valóra válthatod az álmod!

Egy tengerparti esküvő gyönyörű és feledhetetlen pontja lehet közös életeteknek, ami örök emlék mindkettőtök számára. A Földközi-tenger ékköve, Málta tökéletes helyszín, ha élni szeretnéd az álmaidat!

Gyönyörű tájak

Málta, a romantikus kis sziget tökéletes helyszín egy tengerparti esküvőhöz: a lenyűgöző tájak, a gyönyörű homokos tengerpart olyan atmoszférát teremt, amire egész életetekben emlékezni fogtok. De ha számotokra a tengerpart helyett egy hatalmas, barokk stílusú templom eleganciája a vonzó, vagy inkább egy meghitt, hangulatos vidéki kápolna a tökéletes helyszín, tudd, hogy csak rajtatok múlik melyik helyszínen kimondhatjátok a boldogító igent.

Festeni sem lehetne szebbet Forrás: Forrás: Malta Tourism Authority

A pénztárcádhoz igazodik

Nem kell milliomosnak lenned ahhoz, hogy tengerparti esküvőd legyen. Máltán megtalálhatjátok a számításotokat és a pénztárcátoknak legmegfelelőbb szolgáltatásokat: a máltaiak a rusztikus faházaktól kezdve a luxus szállodákig igyekeznek minden igényt kielégíteni, hogy az álmait mindenki valóra válthassa.

Csodás és monumentális templomok Forrás: Forrás: Malta Tourism Authority

Mesevilág 2 órára

Málta csak 2 óra repülőútra van kis hazánktól, így sem az időeltolódás, sem az utazással eltöltött idő miatt nem kell aggódnod. Ráadásul a papírmunka is egyszerű, de ha a szervezést utazási irodára bízod, és esküvői csomagot választasz, mindent leszerveznek helyetted az anyakönyvvezetőtől kezdve a szálláson, ceremónián át a fogadásig és a nászútig. Nem utolsó szempont, hogy az év 300 napján hét ágra süt a nap, így amiatt sem kell fájjon a fejed, hogy egy nyári zápor elmossa a nagy napot.

Málta tökéletes helyszín romantikázni Forrás: Forrás: Malta Tourism Authority

Ültessétek el a szerelem fáját!

Ha Máltán kötitek össze az életeteket, elültethetik a szerelem fáját is, amivel örök emléket állítotok a nagy napnak. A neveteket és az esküvőtök időpontját egy szív alakú kis táblára vésik, majd a fára erősítik. Az ültetésről készült képeket hazavihetitek emlékbe, a fához pedig bármikor visszatérhettek.

Mediterrán gasztronómia

A máltai gasztronómiát imádni fogod, ha szereted a friss tengeri halakat, a finom zöldségeket, a kellemes fűszerezésű, könnyed ételeket. A romantikus palazzók, a hangulatos éttermek és a csodás tengerparti helyeken romantikázva a szerelmetek biztos, hogy maximális hőfokon fog égni.

Egyetek friss halat Marsaxlokk kikötőjében Forrás: Forrás: Malta Tourism Authority

Maradjatok nászútra is!

Ha Máltán mondjátok ki a boldogító igent, biztosak lehettek benne, hogy a nászutat is ott akarjátok majd tölteni! A szinte tapintható történelem, az ódon városrészek, a mesebeli tájak, és a tenger moraja tökéletes atmoszférát teremt egy feledhetetlen nászúthoz. A kedves és barátságos helyiek, a finom mediterrán ízek pedig csak tovább marasztalnak majd ebben a földi paradicsomban.

Málta felejthetetlen emlék lehet mindkettőtöknek Forrás: Forrás: Malta Tourism Authority

Exit mobile version