Ezzel a filléres holmival teszi stresszmentessé a nyaralást a családanya

Á.K. | 2023. December 26.
Ha úgy gondolod, hogy egy nyűgös gyerek a repülőn frusztráló, akkor azt is feltételezheted, hogy a szüleit még jobban megterheli a helyzet. De van megoldás!

Gyerekkel repülni sosem könnyű, állandóan készenlétben kell lenni, a hiszti folyton ott lebeg a fejetek felett, hiszen a gyerekek figyelme rövidebb ideg köthető le, mint a felnőtteké, ami azt jelenti, hogy nehezebben tudnak nyugodtan ülni vagy csendben lenni, míg a kényelmetlen ülések és a mozgási lehetőségek hiánya megnehezíti a pihenést.

A legtöbb szülő harapnivalók és játékok arzenáljával utazik, hogy a kicsiket lefoglalja egy hosszú repülőút során, de nincs igazi hibabiztos az utazás zökkenőmentes lebonyolítására.

Jobb, ha a ragasztószalagot nem hagyod a gyerekeknél! (Fotó: Getty Images)

Bár a dührohamokat nem lehet megjósolni, ennek az anyukának van egy praktikus tippje, amellyel megmentheti utastársai józan eszét: ragasztószalag.

Nichola Knox fotós, alkotó és kétgyermekes anyuka szerint egy tekercs festőszalag minden családi nyaralás elengedhetetlen része – írja a Metro.

A kanadai szülő egy Instagram-videóban azt mondta, hogy a szalagot arra használja, hogy a kisgyermeke tálcáját zárva tartsa, így megakadályozza, hogy zavarják az előttük ülő utast, vagy hogy a kicsi ujjai beakadjanak a reteszbe.

Nichola azt is elmondta 1600 követőjének, hogy a szalag segítségével ragasztja le a zárakat és fiókokat a szállodában, felcímkézi a gyerekeknek szánt tárgyakat, hogy ne tévedjenek el utazásuk során vagy szalvétát ragaszt az ingükre, mint rögtönzött előke.

Praktikus darab, mindössze pár száz forintért.

Exit mobile version